Newsroom

Newsroom

Αναρριχήθηκε με βεντούζες στον Trump Tower για να δει από κοντά τον Ντόναλντ Τραμπ!

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέσυρε μέσα στο κτίριο γνωστό ως Trump Tower ("Πύργο του Τραμπ") στο Μανχάταν χθες έναν εικοσάχρονο, υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σκαρφάλωνε την πρόσοψη του ουρανοξύστη επί τρεις ώρες, χρησιμοποιώντας βεντούζες και ιμάντα αναρρίχησης.

57ac11051dc52430578b4c15

Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον πείσει να μπει στο κτίριο των 58 ορόφων – όπου στεγάζεται το προεκλογικό γραφείο του Τραμπ, υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία – ο νεαρός κατάφερε να φτάσει τον 21ο όροφο.

Καθώς ο αναρριχητής από την πολιτεία Βιρτζίνια ανέβαινε την γυάλινη πρόσοψη του κτιρίου στη λεωφόρο Fifth Avenue της Νέας Υόρκης φορώντας ένα σακίδιο, η αστυνομία αφαιρούσε μεγάλα τζάμια στους ψηλότερους ορόφους στην προσπάθειά της να τον πείσει να μπει μέσα, με αρκετούς αστυνομικούς – μερικοί με κράνη – να στέκονται έτοιμοι στα παράθυρα. Ο εικοσάχρονος άλλαξε την πορεία του αρκετές φορές για να τους διαφύγει.

Σε συνέντευξη Τύπου μετά το συμβάν, η αστυνομία της Νέας Υόρκης είπε ότι ο άντρας, που δεν κατονόμασε, δήλωσε πως δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν και πως το έκανε γιατί ήθελε να έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον ίδιο τον Τραμπ. Η αστυνομία είπε ότι υποβάλλεται σε ψυχιατρική εξέταση και θα συλληφθεί.

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.