Newsroom

Newsroom

Ανακλήσεις διορισμών στο Δήμο Αθηναίων

Σε δύο ανακλήσεις διορισμών υπαλλήλων του Δήμου ΑΘηναίων προχώρησε σήμερα Τρίτη ο Γιώργος Καμίνης. Πρόκειται για δύο δημοτικούς αστυνομικούς οι…

Σε δύο ανακλήσεις διορισμών υπαλλήλων του Δήμου ΑΘηναίων προχώρησε σήμερα Τρίτη ο Γιώργος Καμίνης. Πρόκειται για δύο δημοτικούς αστυνομικούς οι οποίοι διορίστηκαν το 2005 και 2010 αντίστοιχα. Ο πρώτος εξ αυτών φέρεται να πλαστογράφησε το απολυτήριο λυκείου του, ενώ ο δεύτερος είχε προσκομίσει πλαστογραφημένο πτυχίο αγγλικών. Σε βάρος των δύο θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά ενώ σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, θα γίνει καταλογισμός των αχρεωστήτως καταβληθέντων μισθών. Πρόκειται για την τρίτη ανάκληση διορισμού από τις 29 Αυγούστου, όταν προέκυψε ότι υπάλληλος του δήμου, ο οποίος προσελήφθη το 2004, έχει προσκομίσει πλαστό πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών.

Στο μεταξύ, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τρίτο υπάλληλο, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε χρησιμοποίησε πλαστό απολυτήριο Λυκείου προκειμένου να μεταταχθεί από τον κλάδο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Εργατών Καθαριότητας στο κλάδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Οδηγών.

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…