Αναίτια σύλληψη μέλους της καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Στον Γ.Μ., που κρατείται στο ΑΤ Κυψέλης, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής, απείθεια και πρόκληση σωματικής βλάβης και τη Δευτέρα θα περάσει από ανακριτή. Όπως αναφέρεται στη σχετική καταγγελία, «ο κατήφορος της αστυνομικής κυβέρνησης της ΝΔ δεν σταματά!»

NewsRoom 28/02/2021 | 23:59

Mια ακόμα καταγγελία αστυνομικής αυθαιρεσίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία κάνει λόγο για αναίτια σύλληψη μέλους της. Στον Γ.Μ., που κρατείται στο ΑΤ Κυψέλης, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής, απείθεια και πρόκληση σωματικής βλάβης και τη Δευτέρα θα περάσει από ανακριτή.

Όπως αναφέρεται στη σχετική καταγγελία, «ο κατήφορος της αστυνομικής κυβέρνησης της ΝΔ δεν σταματά!»

Συγκεκριμένα η νΚΑ αναφέρει τα ακόλουθα: 

«Καταγγέλλουμε την αναίτια σύλληψη του Γ.Μ. μέλους της νΚΑ, χθες, 27 Φλεβάρη 2021, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην προσπάθειά του να προσεγγίσει με τη σύντροφό του τη μηχανή του, που ήταν παρκαρισμένη στην περιοχή του Κολωνακίου. Ο έλεγχος εξελίχθηκε σε μεταφορά του στο ΑΤ με χειροπέδες για εξακρίβωση στοιχείων!

Εκεί του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής (!), απείθεια και πρόκληση σωματικής βλάβης. Κρατείται στο ΑΤ Κυψέλης και την Δευτέρα θα περάσει από ανακριτή.

H κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια τρομοκράτησης των αγωνιστών! Τους διαβεβαιώνουμε πως η προσπάθεια της θα πέσει στο κενό!

Να ακυρωθούν όλα τα πρόστιμα για πολιτική δράση, να σταματήσουν τώρα όλες οι διώξεις των αγωνιστών/τριών!

Να αφεθεί ελεύθερος ο Γ. Μ. και να αποσυρθούν οι κατάπτυστες & ανυπόστατες καταγγελίες εις βάρος του!»