Newsroom

Newsroom

Αμερικανός youtuber τα είδε… όλα στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει» (video)

«Καλώς ήρθες στον παράδεισο!», του είπε ένας φίλαθλος της ΑΕΚ

JNE KPn6mB8 HD

Τα είδε όλα στην OPAP Arena ο δημοφιλής αμερικανός youtuber Emeka, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ για να παρακολουθήσει το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έληξε με το θριαμβευτικό για την Ένωση 4-0.

O Emeka αφιέρωσε ένα 20λεπτο βίντεο στην εμπειρία της παρακολούθησης ενός ελληνικού ντέρμπι με τις εκφράσεις του προσώπου του να δείχνουν τον ειλικρινή του εντυπωσιασμό από το πάθος των φιλάθλων, αλλά και από το ίδιο το γήπεδο.

Το βίντεο ξεκινάει με τον αμερικανό youtuber να βλέπει τις γεμάτες καφετέριες έξω από το γήπεδο και να παίρνει μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει.

Στην συνέχεια μπήκε μέσα στην «OPAP Arena», λέγοντας «μπήκαμε μέσα, στο γήπεδο που λέγεται πως είναι το καλύτερο στην Ελλάδα».

«Ω, Θεέ μου!», αναφώνησε δείχνοντας με την κάμερα του κινητού του το γήπεδο.

Μάλιστα αναφερόμενος στο πανό της Original στην θύρα 21, που έγραφε «Feel the terror» επεσήμανε πως υπήρχε το σήμα της Μαρσέιγ πάνω σ’ αυτό. «Έχουν καλή σχέση μεταξύ τους», τόνισε.

«Καλώς ήρθες στον παράδεισο!», του είπε ένας φίλαθλος της ΑΕΚ.

«Επιτέλους πήγα στο νέο γήπεδο «Opap Arena» για να παρακολουθήσω το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Αυτό το παιχνίδι είχε μερικές από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω δει ποτέ. Συναντήθηκα με έναν φίλο, τον ιδιοκτήτη του μπαρ Νέα Βυζαντινή Γωνιά, όπου με αντιμετώπισε σαν οικογένεια και μου έδωσε μια φανταστική μπλούζα και μια μπύρα και μου έκανε μια ξενάγηση στη συλλογή του στην ΑΕΚ. Στη συνέχεια πήγα στο γήπεδο. Το τελικό σκορ ήταν 4-0», αναφέρει κάτω από το βίντεό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος YouTuber έχει επισκεφθεί και το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου επίσης του άρεσε η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…