Αλυσοδεμένο πτώμα άνδρα στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής

Πτώμα άνδρα, αγνώστων -μέχρι στιγμής- στοιχείων, εντοπίστηκε το απόγευμα, αλυσοδεμένο, στο κανάλι της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

5a00bb3f1dc524b7768b47cf

 Το πτώμα ανακάλυψε διερχόμενος που ενημέρωσε τις Αρχές. Της υπόθεσης επιλήφθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το πτώμα μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη για τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, η οποία αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια θανάτου και τις συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε.

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75 μ., κανονικής σωματικής διάπλασης με γκρίζα μαλλιά, έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού.

Φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν τυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και όμορες λιμενικές αρχές. Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη