Newsroom

Newsroom

"Άλωσε" την Μαδρίτη η Νταρουσάφακα (video)

Η Νταρουσάφακα έσπασε την έδρα της Ρεάλ επικράτησε στη Μαδρίτη 84-80 στο δεύτερο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς, έκανε το break και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1, αποκτώντας πλέον το πλεονέκτημα

58faea4f1dc5243a448b4625

Μπορεί να κέρδισαν την τελευταία στιγμή την είσοδο τους στην 8άδα των Playoffs της euroleague και να ήταν ”μήλο της έριδος” για όλες τις ομάδες , όντας η πιο αδύνατη, στην Μαδρίτη όμως η Νταρουσάφακα απέδειξε ότι μπορεί να κάνει την μεγάλη έκπληξή και να αφήσει εκτός Final 4, μια εκ των μεγάλων φαβορί για την κατάκτηση της κούπας στην φετινή euroleague.Την Ρεάλ!

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ ήταν η καλύτερη ομάδα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στο Wizink Center, κράτησε την ψυχραιμία της… όταν ο Γιούλ (22π.) επιχείρησε να φέρει τούμπα την κατάσταση για τη Ρεάλ και κατόρθωσε να πάρει μια μεγάλη νίκη (84-80), η οποία της δίνει το πάνω χέρι στη σειρά.

Κορυφαίοι για τους Τούρκους ήταν οι Γουοναμέικερ (21π.) και Ζίζιτς (17π. με 8/10 δίποντα και 8 ριμπάουντ), ενώ ο Γουίλμπεκιν με 17 έβαλε το καθοριστικό καλάθι στο φινάλε.


Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη