Newsroom

Newsroom

Allou Fun Park: Βίντεο ντοκουμέντο με τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα

Βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο αποτυπώνει τα πρώτα δραματικά λεπτά μετά το ατύχημα στο Allou Fun Park, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα παιδιά, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Allou

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα λίγα λεπτά μετά το ατύχημα στο Allou Fun Park, στο οποίο τραυματίστηκαν 4 νεαροί.

Το βίντεο τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο και έσπευσε αμέσως να βοηθήσει τα τέσσερα παιδιά που τραυματίστηκαν.

Το οπτικοακουστικό υλικό  το δημοσιεύει το MEGA και  διακρίνονται κάποια από τα παιδιά να κείτονται στο έδαφος, με τους επισκέπτες στο λούνα παρκ να παρακολουθούν έντρομοι και να σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, μια εξ αυτών ακούγεται να φωνάζει κατ’ επανάληψη, «τα παιδιά, τα παιδιά». Σημειώνεται πως μία 21χρονη κοπέλα φέρει κακώσεις στον θώρακα και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ενώ ένας 24χρονος νοσηλεύεται με κακώσεις στη σπλήνα. Παράλληλα, μία 24χρονη έχει υποστεί διάσειση και θα παραμείνει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και έχει κάνει ράμματα.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη