Newsroom

Newsroom

Αλληλομαχαιρώματα κατηγορούμενων στη δίκη Άκη

Τα «μαχαίρια» έβγαλαν, προκειμένου να γλιτώσουν οι ίδιοι, στο δικαστήριο που διεξάγεται η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου ο ξάδερφος του…

zigras

Τα «μαχαίρια» έβγαλαν, προκειμένου να γλιτώσουν οι ίδιοι, στο δικαστήριο που διεξάγεται η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου ο ξάδερφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας κι ο Αστέριος Οικονομίδης, ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρίας Arcon.
«Εγώ ήξερα από πού έπαιρνα λεφτά. Έπαιρνα από τον κ. Ζήγρα. Τον ήξερα ως εκπρόσωπο ξένων επενδυτών. Ήρθε σε επαφή με την Arcon, και το είδα ως καλή ευκαιρία για την εταιρία μου», δήλωσε ο κ. Οικονομίδης. Προς απάντησή του ο Ζήγρας τόνισε: «Ο Οικονομίδης είχε το πλάνο. Το συζητούσε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Παίρναμε λεφτά και αυτός έδινε μία πρόχειρη απόδειξη».

Στο μεταξύ, ο Ευάγγελος Κατσάνος, μισθωτής του ακινήτου της οδού Κεφαλληνίας 45 στην Κυψέλη, που βρισκόταν απέναντι από το γραφείο του πρώην υπουργού, κατάθεσε πως η εταιρεία Torcasso, που εμπλέκεται στην όλη υπόθεση ροής «μαύρου» χρήματος, ενδιαφέρθηκε να αγοράσει το εν λόγω ακίνητο, ασκώντας πίεση στον ίδιο μέσω ΣΔΟΕ και άλλων υπηρεσιών. Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Βλάχος, ο ειδικός επιστήμονας που έχει ερευνήσει τις ύποπτες χρηματοροές στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κάποια ένδειξη επιστροφής χρημάτων από την κυπριακή εταιρεία Drumillan στην ρωσική κατασκευαστική Antay, η οποία είχε εμβάσει χρήματα προς την κυπριακή στην υπόθεση των πυραύλων TOR-M1. «Για εμάς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κ. Ζήγρας πήρε 35 εκατομμύρια φράγκα στον λογαριασμό του, και δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να δείχνει έστω ένα ελβετικό φράγκο να επιστρέφει οπουδήποτε», πρόσθεσε με νόημα ο κ. Βλάχος.

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Πιτσιρικάς

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Ο μικρός ταξίδευε για τη Σύρο από τον Πειραιά αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν…

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

ΕΡΤ

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ υποδέχθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» την μητέρα του αδικοχαμένου στην άσφαλτο, Αδαμάντιου…