Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Μάντζο

Μετά το ανελέητο πρέσινγκ που δέχτηκε από την δημοσιογράφο του MEGA ο Νίκος Ανδρουλάκης αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι ο Δ. Μαντζιος κατάσχεσε την πρώτη κατοικία δανειολήπτη

androylakis

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για άλλο λόγο ξεκίνησε να πάει στο Mega και αλλιώς του βγήκε. Ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται ότι θίχτηκε και απάντησε στον Τσίπρα, μέσω συνέντευξης στο MEGA, αναφορικά με την υπόθεση Μάντζους, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα ανεξήγητα λέγοντας ότι «η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει επιθετικό τον κ. Τσίπρα»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όταν στριμώχτηκε από την ερώτηση της δημοσιογράφου, Ράνιας Τζίμα, ότον ρώτησε αν το περιστατικό συνέβη τον Νοέμβριο του 2021 και αν τότε ο Μάντζος ήταν διευθυντής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος πρόταξε ως επιχείρημα ότι ο Δ. Μάντζος απλά εργαζόταν ως δικηγόρος και δεν είχε εκλεγεί, μασώντας τα λόγια του Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. προσπάθησε να αποδείξει ότι ο Μάντζος δεν είναι Πάτσης, είπε: «Ο Πάτσης είναι ένας εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ που είχε εισπρακτική εταιρεία και αγόρασε 62,7 εκατ. ευρώ κόκκινα δάνεια στην τιμή των 4 εκατ. ευρώ. Και εξομοιώνει αυτή την περίπτωση με έναν νέο άνθρωπο που πριν γίνει εκπρόσωπος Τύπου, ήταν εργαζόμενος σε μια εταιρεία δικηγόρων», και απλά επέμεινε να λέει ότι πρόκειται για «παιχνίδι αποδόμησης ενός νέου ανθρώπου. Η συγκεκριμένη δικηγορική πράξη έγινε, συγκρίνετε αυτό όμως με τον Πάτση; Αν είναι έτσι, θα πρέπει να φύγουν οι δικηγόροι από όλα τα κόμματα. Οι δικηγόροι έχουν συγκεκριμένη δουλειά, έκανε μια νομική πράξη, δεν έχει εισπρακτική εταιρεία» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.