Αλέξης Τσίπρας: Η ανάρτηση του προκάλεσε έκρηξη από Likes και σχόλια – «Γύρνα…»

Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε θέση για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτώντας εξελίξεις και προκαλώντας κύμα ενθουσιασμού για το πρόσωπό του

Αλέξης Τσίπρας

Κομβική ήταν η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα μέσω της οποίας πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, να προχωρήσει σε εσωκομματικές εκλογές, κάτι το οποίο συνέβη λίγες ώρες αργότερα.

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Α. Τσίπρα πυροδότησε γενικές εξελίξεις στην πολιτική σκηνή, καθώς εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τη δυναμική που έχει ο πρώην πρωθυπουργός στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός που αναφέραμε πιο πάνω, ότι δηλαδή λίγο μετά την παρέμβαση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε στο συνέδριο της παράταξης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει σε πολλαπλές εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε «Αντί να σερνόμαστε σε μια παρατεταμένη κρίση που οδηγεί με ακρίβεια σε νέα εκλογική συρρίκνωση, η μόνη διέξοδος είναι να δώσουμε εκ νέου το λόγο σε αυτούς που κρατήσανε και συνεχίζουν να κρατάνε όρθιο το κόμμα και τη παράταξή μας: Στα μέλη μας. Έτσι, ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο, στην ως τώρα θητεία και στο πολιτικό του σχέδιο».

Ενώ λίγη ώρα μετά ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε εκλογές λέγοντας: «Δε με κρατάει κανείς. Μόνο ο κόσμος. Ο κόσμος που στάθηκε στις ουρές. Και θα ξανασταθεί, για να έχει φωνή και ελπίδα. Είμαι εδώ. Είμαι όρθιος. Είμαι έτοιμος. Να τελειώνουμε με τα μικρά για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη. Θα πάμε λοιπόν σε τετραπλές εκλογές: οργανώσεις μελών, νομαρχιακές, κεντρική επιτροπή και πρόεδρο. Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε».

Αλέξης Τσίπρας: Καταιγισμός από θετικές αντιδράσεις

Βέβαια, η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα εκτός από τις δραστικές πολιτικές προεκτάσεις που είχε, ταυτόχρονα ξεδίπλωσε στα σόσιαλ μίντια ένα πρωτοφανές κύμα «λατρείας» και νοσταλγίας για το πρόσωπό του και το πολιτικό του εκτόπισμα.

Ειδικότερα αν παρατηρήσει κανείς τα σχόλια και τα Likes κάτω από την ανάρτηση θα καταλάβει εύκολα ότι η ανάγκη του κόσμου να μιλήσει και να πάρει θέση ο Αλέξης Τσίπρας ήταν τεράστια. Μάλιστα μέσα από τα χιλιάδες σχόλια καταγράφεται και ένα μαζικό αίτημα που αποτυπώνεται στη χαρακτηριστική φράση… «Γύρνα».

Πιο συγκεκριμένα τα περισσότερα σχόλια επισήμαναν το πόσο λείπει ο πρώην πρωθυπουργός απ’ την κεντρική πολιτική σκηνή, κάνοντας συγκεκριμένες αναφορές στο ήθος και την αξιοπρέπειά του.

Τσίπρας σχόλια 2

Πολλοί δε, έσπευσαν να παροτρύνουν τον Αλέξη Τσίπρα να επιστρέψει στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι μόνο με αυτόν μπορεί η προοδευτική παράταξη να πάει μπροστά και να είναι ενωμένη την επόμενη ημέρα.

Τσίπρας σχόλια

Τσίπρας: Η ηχηρή παρέμβαση για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

 

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…