Newsroom

Newsroom

Αλεξανδρούπολη: Επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικό

Αιματηρή κατάληξη είχε περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη με πρωταγωνιστή έναν 60χρονο άνδρα, ο οποίος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη, αφού…

Αιματηρή κατάληξη είχε περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη με πρωταγωνιστή έναν 60χρονο άνδρα, ο οποίος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη, αφού πρώτα κυνήγησε με τσεκούρι υπαλλήλους της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης.

Όλα έγιναν γύρω στη 13:00 στο μεσημέρι, όταν υπάλληλοι του Δήμου πήγαν στο σπίτι του προκειμένου να καταγράψουν τις ενδείξεις του μετρητή κατανάλωσης νερού. Ο 60χρονος απείλησε τους υπαλλήλους με τσεκούρι και εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στη συνέχεια ο άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ταμπουρώθηκε στην οικία του. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να βγάλουν τελικά τον άνδρα από το σπίτι, ο οποίος ωστόσο αντιστεκόμενος τραυμάτισε με το τσεκούρι τον διοικητή του Α.Τ. Φερών. Προκειμένου να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν στα πόδια.

Τόσο ο διοικητής του Α.Τ. Φερών, όσο και ο δράστης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.


Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…