Αλεξανδράτου: «Ο Φουρθιώτης ή πεθαμένος θα βρισκόταν ή στη φυλακή!»

Η άλλοτε  στενή συνεργάτιδα του Μένιου Φουρθιώτη ( η οποία και η ίδια έπεσε θύμα κλοπής... από τον ίδιο), σπάει την σιωπή της και σχολιάζει την προφυλάκιση του τηλεπαρουσιαστή αλλά και τις σκηνοθετημένες επιθέσεις στο σπίτι του. Μάλιστα αφήνει αιχμές για στις σχέσεις του με τον υπόκοσμο... 

NewsRoom 08/05/2021 | 16:04

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για δύο κακουργήματα και 9 πλημμελήματα και η Τζούλια Αλεξανδράτου, δεν άφησε ασχολίαστη την εξέλιξη αυτή.

Με μια δήλωση που «φιλοξενείται» στην εφημερίδα «On time» το πρώην μοντέλο και νυν τραγουδίστρια «τηγανίζει» τον Φουρθιώτη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ή πεθαμένος θα βρισκόταν ή στη φυλακή (σ.σ.ο Φουρθιώτης)».

Αναλυτικότερα η Τζούλια Αλενδράτου δήλωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά. Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».

Πάντως ο δικηγόρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Χρήστος Νικολακόπουλος, δηλώνει στην εφημερίδα ότι ο Μένιος Φουρθιώτης σκηνοθέτησε ληστεία εις βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου (ενώ την κλοπή την είχε κάνει ο ίδιος), όπως σκηνοθέτησε τώρα τις επιθέσεις εις βάρος του.