Newsroom

Newsroom

Άλεκ Μπάλντουιν: Παγκόσμιο σοκ – Οι πρώτες φωτογραφίες με τον ηθοποιό συντετριμμένο (photos-videos)

Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του Μπάλντουιν όταν συνειδητοποιεί ότι σκότωσε τη Χαλίνα Χάρτσινς

ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ 2

Παγκόσμιο σοκ με το απίστευτο ατύχημα που συνέβη στο γύρισμα της ταινίας Rust.

Ρακός εμφανίζεται ο Άλεκ Μπάλντουιν στις πρώτες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και που απεικονίζουν τον ηθοποιό τις πρώτες στιγμές, όταν συνειδητοποιεί ότι σκότωσε τη Χαλίνα Χάρτσινς και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της ταινίας

ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ
photo Twitter

Ο Άλεκ Μπάλντουιν, πυροβόλησε και σκότωσε από ατύχημα, τη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της νέας ταινίας γουέστερν που γύριζαν στην πολιτεία του Νέου Μεξικού.

Η Χαλίνα Χάτσινς και ο Τζόελ Σόουζα «τραυματίστηκαν από σφαίρες όταν ο Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε με το πιστόλι που χρησιμοποιούσε για το γύρισμα» της ταινίας Rust, η οποία παράγεται για λογαριασμό του Netflix, διευκρίνισαν οι υπηρεσίες του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε σε δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ
photo/Twitter

Η ταινία Rust, σε σενάριο και σκηνοθεσία του κ. Σόουζα, έχει τον Άλεκ Μπόλντουιν συμπαραγωγό και πρωταγωνιστή στον ρόλο του παράνομου Χάρλαντ Ραστ, που πάει να βοηθήσει τον 13χρονο εγγονό του που έχει καταδικαστεί σε θάνατο δι’ απαγχονισμού για φόνο.

Ο κ. Μπόλντουιν, 63 ετών, είναι εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, κυρίως για το ότι μιμείτο τον Ντόναλντ Τραμπ στη σατιρική εκπομπή Saturday Night Live

* Οι φωτογραφίες από το Twitter του Piers Morgan

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…