Newsroom

Newsroom

Ακροδεξιός στρατιωτικός μέλος της Χρυσής Αυγής (βίντεο)

Η διείσδυση της Χρυσής Αυγής σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις είναι λίγο πολύ γνωστή και επιβεβαιώνεται καθημερινά. Τελευταίο παράδειγμα,…

Η διείσδυση της Χρυσής Αυγής σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις είναι λίγο πολύ γνωστή και επιβεβαιώνεται καθημερινά. Τελευταίο παράδειγμα, αυτό ακροδεξιού στρατιωτικού του Πολεμικού Ναυτικού. Ο στρατιωτικός όχι μόνο είναι μέλος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια αλλά είχε πρωταγωνιστήσει κααι σε επεισόδια στο Μοναστηράκι.

Στα τέλη του Ιουνίου ο 33χρονος υπαξιωματικός είχε δεχθεί άγρια επίθεση κατά τη τη διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές στο Μοναστηράκι για την τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς». Ο 33χρονος επιτέθηκε φραστικά στους διαδηλωτές. Ακολούθησε συμπλοκή και ο 33χρονος κατέφυγε σε ψητοπωλείο της περιοχής όπου και επενέβησαν οι αλλοδαποί εργαζόμενοι του καταστήματος για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Οι αντιεξουσιαστές αφαίρεσαν τα προσωπικά στοιχεία του 33χρονου καια λίγο μετά τα δημοσιοποίησαν στο indymedia. Από αυτά προκύπτει ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας.

Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…