Ακροδεξιός πατέρας ξυλοκόπησε 10χρονο μαθητή από τις Φιλιππίνες

Ο δράστης φέρεται να είναι γνωστός στην περιοχή για τις ακροδεξιές του απόψεις και ήρθε στο σχολείο με σκοπό να χτυπήσει τον 10χρονο συμμαθητή της κόρης του

sholeio3

Ένα 10χρονο αγόρι από τις Φιλιππίνες φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα μιας συμμαθήτριάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν πατέρας μαθήτριας πλησίασε τον 10χρονο και τον χτύπησε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο μαθητής από τις Φιλιππίνες έπαιζε την περασμένη Πέμπτη μαζί με την κόρη του δράστη στο σχολείο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιουργήθηκε κάποια παρεξήγηση ανάμεσα στα παιδιά. Την επόμενη ημέρα έφτασε στο σχόλασμα των παιδιών ο πατέρας της μαθήτριας με άγριες διαθέσεις. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι χτύπησε το παιδί, παρουσία μαρτύρων.

Μάλιστα, άνθρωποι του σχολείου υποστήριξαν ότι ο δράστης είναι γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις.

Οι γονείς του παιδιού και η διευθύντρια του σχολείου μετέβησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του δράστη μετά το περιστατικό, ωστόσο αυτός δε συνελήφθη, αφού για δύο ημέρες κρυβόταν ώστε να παρέλθει το πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών. Ο 10χρονος μαθητής πήγε μαζί με τη μητέρα του στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει εάν οι βλάβες που υπέστη το παιδί είναι «απλές σωματικές» ή «επικίνδυνες σωματικές βλάβες».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη