Newsroom

Newsroom

Αιχμές Ακρίτα κατά Αγαπηδάκη για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα: Εξαίρετα αντανακλαστικά, εύγε

Την ύπαρξη εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στην Ελλάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο, ανακάλεσε στη μνήμη της η Έλενα Ακρίτα, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των «εξαιρετικών αντανακλαστικών» της Ειρήνης Αγαπηδάκη

akrita 1

Ερωτήματα για τη δράση της εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη, προκαλεί η επόμενη ημέρα της πυρκαγιάς στη Μόρια, όταν η κυβέρνηση αναγκάστηκε να μεταφέρει 400 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα από το νησί της Λέσβου.

Η Έλενα Ακρίτα αναρωτιέται γιατί τόσο καιρό υπήρχαν 400 ασυνόδευτα παιδιά «υπό άθλιες συνθήκες» και δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς.

«Τώρα η κ. Αγαπηδάκη είδε το φως το αληθινόν; Και το διατυμπανίζει υπερήφανη για το έργο της; Εξαίρετα αντανακλαστικά, εύγε. #Μόρια», καταλήγει στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Δηλαδή τόσο καιρό στη Μόρια υπήρχαν 400 ασυνόδευτα παιδιά και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ κανείς γι’ αυτά; Έπρεπε να καεί το στρατόπεδο για να φιλοτιμηθούν να τα φροντίσουν; Η Ειρήνη Αγαπηδάκη εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα κινητοποιήθηκε τώρα; Ύστερα από σχεδόν έναν χρόνο καθυστέρησης; Όλον αυτό τον καιρό τα παιδάκια ζούσαν σε άθλιες συνθήκες και δεν ασχολήθηκε κανείς. Τώρα η κ. Αγαπηδάκη είδε το φως το αληθινόν; Και το διατυμπανίζει υπερήφανη για το έργο της; Εξαίρετα αντανακλαστικά, εύγε. #Μόρια»

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη