Ακραίο ρατσιστικό παραλήρημα Βελόπουλου: Ξερονήσια για τους πρόσφυγες (video)

Το σχέδιο της Ελληνικής Λύσης για το προσφυγικό ξεδίπλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, «βαφτίζοντας», μεταξύ άλλων, τζιχαντιστές, βιαστές και παιδεραστές τους μετανάστες

velopoulos

Σε νέο ξενοφοβικό παραλήρημα επιδόθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, μέσα από τηλεοπτική εκπομπή του ant1. Στην συζήτηση γύρω από το προσφυγικό, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», άρχισε να ξεδιπλώνει τα ακροδεξιά σχέδια του κόμματός του για τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα. Όταν ρωτήθηκε για το τι θα έπρεπε να γίνει με τους ανθρώπους που φτάνουν στη χώρα μας, ο κ. Βελόπουλος είπε, φωνάζοντας:

«Δεν τους πας στη Βόρεια Ελλάδα. Απαγορεύεται να πας στη Θράκη αυτούς που ήρθαν εδώ. Απαγορεύεται», για να έρθει στη συνέχεια να… εξηγήσει ποιο είναι το πρόβλημα με τη Θράκη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε πως όταν πάει ο Έλληνας να πολεμήσει στον Έβρο, δεν γίνεται να έχει πίσω του «αυτούς», για να έρθει να συμπληρώσει στη συνέχεια πως εννοεί τους… τζιχαντιστές! Το «λογικό» άλμα του Κυριάκου Βελόπουλου είναι το εξής: Δεν γίνεται να μένουν μετανάστες στη Βόρεια Ελλάδα γιατί αν γίνει πόλεμος θα μας επιτεθούν οι τζιχαντιστές που βρίσκονται ανάμεσά τους (!). Προς υπεράσπιση, μάλιστα, της άποψής του, είπε πως ο κ. Χρυσοχοΐδης τον ενημέρωσε πως έχουν συλληφθεί «επτά τζιχαντιστές» στην Ελλάδα.

Συνεχίζοντας λοιπόν με το ξετύλιγμα της ακροδεξιάς του ατζέντας, πέρασε στο δια ταύτα. Αφού δεν πρέπει να βρίσκονται στην ηπειρωτική χώρα οι μετανάστες τι θα τους κάνουμε; Θα τους πάμε σε ξερονήσια! Συγκεκριμένα, είπε: «Αν θέλεις να είσαι σοβαρό κράτος, λες, αφού έχω μια εν δυνάμει πυρηνική βόμβα εντός της ηπειρωτική χώρας, δεν τους πας στην ηπειρωτική χώρα. Τους πας σε νησιά, ξερονήσια – εντός εισαγωγικών το ξερονήσια έτσι; – σε νησιά που δεν υπάρχουν κάτοικοι ώστε να μην υπάρχουν κοινωνικά προβλήματα, ούτε βιασμοί ούτε παιδεραστίες ούτε τίποτα… Δεν είναι ιδεολογικό το πρόσημό μου, είναι πραγματιστικό».

Όπως ήταν αναμενόμενο, με το άκουσμα της λέξης «ξερονήσια» οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «χτύπησαν το καμπανάκι» στον Κυριάκο Βελόπουλο για το φορτίο της λέξης που χρησιμοποίησε, ωστόσο αυτός συνέχισε απτόητος. Αφού λοιπόν μας ενημέρωσε πως δεν έχει κανένα ιδεολογικό πρόσημο το ακροδεξιό του παραλήρημα που «βαφτίζει» τζιχαντιστές, βιαστές και παιδεραστές τους μετανάστες, λέει μετά ότι όλα αυτά τα λέει γιατί ενδιαφέρεται να διαφυλάξει την «κοινωνική ασφάλεια» και συνεχίζει:

«Εγώ πρέπει να διαφυλάξω την κοινωνική ασφάλεια. Τους βάζω εκεί για να ξέρει ο Πακιστανός και ο Αφγανός ότι όταν έρχονται εδώ δεν καλοπερνάνε και παίρνουν επιδόματα. Κομμένα όλα τα επιδόματα. Ποια φυσιολογική χώρα φιλοξενεί Πακιστανούς όταν ξέρουμε ότι Τουρκία και Πακιστάν έχουν αμυντική συμφωνία και πριν από έξι μήνες έκαναν κοινά γυμνάσια στο Αιγαίο;».

Εν μέσω αντιδράσεων για τις ακραίες του δηλώσεις από τους δημοσιογράφους της εκπομπής, απάντησε, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς: «Άνθρωποι είναι, δε μ’ ενδιαφέρει η λογική αυτή» για να ολοκληρώσει το ακροδεξιό του κρεσέντο με το εξής:

«Δεν μπορώ να καταλάβω την αγωνία για αυτούς συγκεκριμένα τους ανθρώπους… πρέπει να ξέρουν ότι είναι ανεπιθύμητοι εδώ, να ξέρουν ότι αν έρθετε στη χώρα μας δεν θα περάσετε καλά, τελέια και παύλα».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη