Newsroom

Newsroom

Ακούστε τα τελευταία λόγια του εκφωνητή της ΕΡΑ στον αέρα

Με τη φράση «Ψυχή Βαθιά» σίγησε η ΕΡΑ κατόπιν εντολής της κυβέρνησης και των ΜΑΤ που έσπευσαν να επαναφέρουν τη…

Με τη φράση «Ψυχή Βαθιά» σίγησε η ΕΡΑ κατόπιν εντολής της κυβέρνησης και των ΜΑΤ που έσπευσαν να επαναφέρουν τη «νομιμότητα». Την ώρα της εφόδου των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής η ΕΡΑ εξέπεμπε ζωντανό πρόγραμμα. Οι αστυνομικοί είπαν στον εκφωνητή της ΕΡΑ, Νίκο Τσιμπίδα, να σταματήσει την εκπομπή, ενώ ήταν στον «αέρα».

Ο δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τους ακροατές και ρώτησε τα ΜΑΤ: «Αυτή είναι η εντολή σας;» Εκείνοι του απάντησαν καταφατικά και ο εκφωνητής πριν κλείσει το μικρόφωνο είπε: «Ψυχή βαθιά». Αυτή ήταν η τελευταία φράση που ακούστηκε.

Ο Νίκος Τσιμπίδας προσήχθη στη ΓΑΔΑ, απ’ όπου αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Το koutipandoras.gr επικοινώνησε μαζί του και ο Κώστας Βαξεβάνης τον φιλοξένησε στην εκπομπή του “Το HOT DOC χτυπάει Κόκκινο” της 7ης Νοεμβρίου.

Ακούστε το απόσπασμα από την εκπομπή >>>εδώ

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…