Εξοργιστική δήλωση από Άκη Σκέρτσο: Αθωώνει Μαξίμου και Μητσοτάκη και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει (video)

Προσπάθησε να πετάξει την «μπάλα στην εξέδρα» ο Άκης Σκέρτσος - Καμιά απάντηση στα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα που δείχνουν ενιαίο κέντρο ΕΥΠ και Predator που συντόνιζε τις παρακολουθήσεις

5332337

Ο Άκης Σκέρτος αναπαρήγαγε την τελευταία γραμμή άμυνας που έχει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και το Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας ότι οι πάντες είναι εν δυνάμει στόχοι κακόβουλων λογισμικών.

Ο πιο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, παρότι βρέθηκε στη λίστα παρακολουθήσεων μέσω του Predator, επιχείρησε να ακολουθήσει την αίολη υπερπασπιστική γραμμή της κυβέρνησης, ότι δηλαδή, σύσσωμα τα κυβερνητικά στελέχη έχουν πέσε θύμα παρακολουθήσεων.

Ο ίδιος αναπαρήγαγε τη γραμμή περί«σκοτεινών κύκλων» που έχουν στο στόχαστρο τον πρωθυπουργό με τα παράνομα λογισμικά, ενώ παραδέχθηκε ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι, διότι άπαντες είναι εν δυνάμει στίχοι παράνομων παρακολουθήσεων.

Επιπλέον, παραδέχθηκε ότι κυκλοφορούν στη χώρα παράνομα λογισμικά παρακολούθησης και ότι και βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία.

Άκης Σκέρτσος: Καμία απάντηση για τις αποκαλύψεις περί ενιαίου κέντρου ΕΥΠ και Predator

Ωστόσο, ο Άκης Σκέρτσος δεν έδωσε καμία εξήγηση για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Βήματος» σύμφωνα με το οποίο το Predator ήρθε στην Ελλάδα από την Κύπρο για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου και ότι η πρώτη ενεργοποίηση του Predator έγινε στις εγκαταστάσεις της ΕΥΠ στην Αγία Παρασκευή σε απόλυτη συνεννόηση μεταξύ των Δημητριάδη, Λαβράνου, Μπίτζιου, Ντίλιαν και Κοντολέοντος.

Με άλλα λόγια, ο Άκης Σκέρτσος δεν σχολίασε καθόλου την ουσία του δημοσιεύματος, ότι δηλαδή, υπήρχε ενιαίο κέντρο ΕΥΠ και Predator που συντόνιζε τις παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων, δημοσιογράφων, υπουργών της κυβέρνησης και επιχειρηματιών, με το κέντρο αυτό να βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη