«Αιχμές» Αντώναρου κατά Μητσοτάκη για την αναβολή του συνεδρίου της ΝΔ με πρόσχημα την πανδημία

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μεταθέσει μετατεθεί το τακτικό συνέδριο της ΝΔ στους πρώτους μήνες του 2022 λόγω της πανδημίας

4914579 1

Λόγω της έναρξης της πανδημίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του προσυνεδρίου του κόμματος  της ΝΔ στα Ιωάννινα ανακοίνωσε την αναβολή του.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η αναβολή του συνεδρίου αποφασίστηκε προκειμένου να εναρμονιστεί η ΝΔ με το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία και να μη σταλεί ενδεχομένως το λάθος μήνυμα.

Την είδηση έσπευσε αμέσως να σχολιάσει ο πρώην Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, με δηκτικό τρόπο εκτιμώντας ότι είναι προσχηματική αφού όλα τα ευρωπαϊκά κόμματα κάνουν τα συνέδριά τους διαδικτυακά. Ο Ευάγγελος Αντώναρος , εμμέσως πλην σαφώς αφήνει αιχμές στην απόφαση του πρωθυπουργού, που ίσως βλέπει στην μετάλλαξη “Όμικρον” μια ανέλπιστη διέξοδο για να καλύψει την τραγική πορεία της πανδημίας στην χώρα και την αποτυχία της ΝΔ να πείσει για το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Ευάγγελος Αντώναρος : “ Ο @kmitsotakis …αποφάσισε αναβολή συνεδρίου της ΝΔ λόγω…μετάλλαξης Ομικρον. Πολύ πριν εμφανιστεί μόλις προχτές η Ομικρον τα ευρωπ.κόμματα είχαν αποφασίσει να πραγματοποιούν τα συνέδρια τους διαδικτυακά.
ΥΓ.Στα κόμματα δεν αποφασίζει μονοπρόσωπα ο πρόεδρος αλλά τα όργανα.”

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη