Newsroom

Newsroom

Αίγυπτος: Οκτώ λεπτά φρίκης (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό βίντεο, με σκληρές εικόνες από την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην Αίγυπτο, μετά την ανατροπή του…

Ένα σοκαριστικό βίντεο, με σκληρές εικόνες από την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην Αίγυπτο, μετά την ανατροπή του προέδρου Μόρσι, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το βίντεο αναρτήθηκε στο youtube στα μέσα του Αυγούστου και σε αυτό αποτυπώνεται με τον πιο σκληρό τρόπο η βία και οι συνθήκες κάτω από τις οποίους προσπαθούν να επιβιώσουν οι Αιγύπτιοι.

Προσοχή! Το βίντεο περιλαμβάνει σκληρές εικόνες.

Κι άλλος νεκρός διαδηλωτής

Στο μεταξύ, χθες Παρασκευή ένας ακόμη άνθρωπος σκοτώθηκε στη διάρκεια διαδηλώσεων στην επαρχία Νταμιέτα. Σοβαρά επεισόδια αναφέρθηκαν και στην Αλεξάνδρεια στα βόρεια και Τάντα στο Δέλτα του Νείλου, όπου διαδήλωναν υποστηρικτές του Μοχάμεντ Μόρσι. Ο άνδρας ο οποίος έχασε τη ζωή του στην πόλη Καφρ ελ Μπατίχ στη Νταμιέτα ονομάζεται Ιμπραχίμ Σελίμ και είναι 30 ετών, δήλωσε γιατρός των τοπικών υπηρεσιών πρώτων βοηθειών. Αυτόπτες μάρτυρες στην πόλη δήλωσαν πως το θύμα ήταν υποστηρικτής του Μόρσι.

Οι συγκρούσεις ξέσπασαν όταν μία ομάδα από υποστηρικτές του πρώην προέδρου ξεκίνησαν πορεία μετά τις προσευχές της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να αρχίσουν αψιμαχίες με αντιπάλους του Μόρσι, σύμφωνα με μαρτυρίες. Στις συγκρούσεις χρησιμοποιήθηκαν σφεντόνες, πέτρες και στειλιάρια. Τραυματίσθηκαν τουλάχιστον πέντε άτομα πρόσωπα.

Στην Αλεξάνδρεια, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου, ένας γιατρός και άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων που σημειώθηκαν κατά τις διαδηλώσεις που οργάνωσαν υποστηρικτές του Μόρσι.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…