Αχτσιόγλου: «Όλος ο πολιτικός κόσμος του δημοκρατικού τόξου πρέπει να σταθεί απέναντι – Θα είμαστε στο εφετείο»

Η τομεάρχης Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, ήταν καλεσμένη στο Action24, όπου μίλησε για την εν αναμονή ετυμηγορία της δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή, και το πρωτοσέλιδο της Εφ. Συν

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ 1

Ερωτηθείσα για την δίκη της Χρυσής Αυγής και την απόφαση που αναμένεται από την δικαιοσύνη, η κ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι “έχει τεράστια σημασία να υπάρξει καταδίκη αύριο”, σημειώνοντας ότι “σημασία έχει οι ίδιες οι κοινωνίες να μην επιτρέψουν την άνοδο τέτοιων φασιστικών μορφωμάτων. Θέλω να πω ότι η καταδίκη μπορεί να μην είναι αρκετή. Όλος ο πολιτικός κόσμος του δημοκρατικού τόξου πρέπει να σταθεί απέναντι”.

Ακόμη, σημείωσε για την αυριανή παλλαϊκή συγκέντρωση έξω από εφετείο Αθηνών “Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον πρόεδρο μας, Αλέξη Τσίπρα, θα είμαστε στο εφετείο”.

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για το πρωτοσέλιδο της “Εφημερίδας των Συντακτών” που έφερε τον τίτλο “Τείχος της Δημοκρατίας” και φιλοξένησε τις δηλώσεις όλων των αρχηγών των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, καθώς και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, γνωρίζοντας επικρίσεις από ένα μέρος του κόσμου της Αριστεράς, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά “Θεωρώ ότι η Εφημερίδα των Συντακτών κράτησε συνεπή στάση όλα αυτά τα χρόνια”, υπογραμμίζοντας “Θεωρώ ότι ορθώς προχώρησε σε αυτό το κάλεσμα (των πολιτικών αρχηγών). Συνολικά όλος ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί απέναντι σε αυτό το μόρφωμα και να υπάρξει παλλαϊκή έκφραση αυτού του αιτήματος καταδίκης”.

Τέλος αναφορικά με την αυριανή απόφασς για την Χρυσή Αυγή και αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασκήσει κριτική στην δικαιοσύνη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ως κόμμα έχουν τοποθετηθεί απέναντι στο φασιστικό μόρφωμα, υπογραμμίζοντας “Αλίμονο αν φοβόμαστε να εκφράσουμε την άποψη μας για την δικαιοσύνη”, ενώ τόνισε “αισιοδοξώ για την κατάσταση της επόμενης ημέρας”.

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

Ασλανίδης

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

«Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον…

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…