Newsroom

Newsroom

Αγρίνιο: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις – Κακοποιούσε τη μητέρα του επί χρόνια πριν τη δολοφονήσει

Η μητέρα που δολοφονήθηκε είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία το 2015 και το 2017 - O γιος της το 2012 είχε συλληφθεί για ληστεία και ένα χρόνο αργότερα για βιασμό, παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή

περιπολικα

Επί σειρά 8 ετών φαίνεται πως κακοποιούνταν από τον γιο της η μητέρα που οδηγήθηκε χθες στον θάνατο από τον γιό της μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με η τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, τον απόλυτο εφιάλτη από το ίδιο της το παιδί, φαίνεται πως βίωνε συστηματικά η 52χρονη, η οποία το 2015 του είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και ο δράστης είχε συλληφθεί, ενώ εκ νέου αντιμετώπισε ίδια κατηγορία του 2017, όταν και συνελήφθη πάλι.

Δολοφονία στο Αγρίνιο: Βεβαρημένο το ποινικό μητρώο του δράστη

Ο 35χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου μια εβδομάδα, στις 22 Νοεμβρίου, έχοντας εκτίσει ποινή φυλάκισης στο ψυχιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού καθώς το 2012 είχε συλληφθεί για ληστεία και ένα χρόνο αργότερα για βιασμό, παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή.

Η μητέρα του το 2015 του είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και ο δράστης είχε συλληφθεί, ενώ εκ νέου αντιμετώπισε ίδια κατηγορία του 2017, όταν και συνελήφθη πάλι.

Το 2017 υπήρξε και η καταδικαστική του απόφαση για το βιασμό του 2013, ενώ έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα, μετά από αιτήματα της μητέρας του, η οποία έχασε τη ζωή της από τα ίδια του τα χέρια.

Το χρονικό της δολοφονίας της 54χρονης μητέρας

Η 81χρονη γιαγιά του 35χρονου κατάφερε να καλέσει τις Αρχές στις 06:12 το πρωί της Τρίτης, φέροντας βαριά τραύματα. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι και ακινητοποίησαν τον δράστη, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Ο δράστης είχε σκοτώσει την 54χρονη μητέρα του και είχε επιτεθεί και στη γιαγιά του, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Πηγή: pelop.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη