«Άγρια» κόντρα Μαριάντας Πιερίδη με το Δήμαρχο Ύδρας για τα υπερφορτωμένα γαϊδουράκια (video)

«Αυτά τα ζωντανά κάποτε κουβαλούσαν πολεμοφόδια για να μείνει η Ελλάδα ελεύθερη», ήταν ένα από τα μάλλον περίεργα επιχειρήματα του Δημάρχου

marianta

Οι εικόνες που κάνουν από χτες το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν γαϊδουράκια στην Ύδρα να κουβαλάνε τεράστια φορτία, όπως σαλόνια και ψυγεία, εν μέσω καύσωνα έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα social media και μάλλον σήμερα μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου του νησιού, Γιώργου Κουκουδάκη, αυτές θα ενταθούν ακόμα περισσότερο.

Ο κ. Κουκουδάκης σε συνέντευξη του στο OPEN και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» προσπάθησε να υπερασπιστεί όσα συμβαίνουν στο νησί του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των παρουσιαστών με την Μαριάντα Πιερίδη ουσιαστικά να ξεσπά, αντιδρώντας στα λεγόμενα του Δημάρχου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κουκουδάκης ανέφερε:

«Πάλι πέρυσι είχαμε το ίδιο περιστατικό, μιλούσαν για κακοποίηση σε γαϊδουράκι που ήταν μουλάρι. Είναι ζώα εργασίας, σύμφωνα λοιπόν με τις κείμενες κτηνιατρικές διατάξεις, ένα τέτοιο ζώο μπορεί να κουβαλήσει το 1/5 του βάρους του, δηλαδή γύρω στα 100 κιλά. Μία ηλεκτρική συσκευή, όπως αυτή που φαίνεται στο βίντεο δεν ζυγίζει πάνω από 60 -70 κιλά»

Μάλιστα ο Δήμαρχος Ύδρας σε μια προσπάθεια του να πείσει ότι αυτή η κατάσταση αποτελεί μια κανονικότητα χρησιμοποίησε κάποια μάλλον ευάλωτα επιχειρήματα ότι: «Εδώ και 300 χρόνια χρησιμοποιούνται για τις μεταφορές ζώα εργασίας» και ότι «Αυτά τα ζωντανά κάποτε κουβαλούσαν πολεμοφόδια για να μείνει η Ελλάδα ελεύθερη».

Η Μαριάντα Πιερίδη, η αλήθεια είναι σε πολύ έντονο ύφος απάντησε στο Δήμαρχο ότι:

«Εμείς θέλουμε τα ζώα να μην κάνουν καθόλου αυτή τη δουλειά, αν γίνεται. Αυτό λέμε. Γιατί γίνεται πάρα πολλά χρόνια… Αυτά τα διατάγματα δεν πρέπει να αλλάξουν κ. δήμαρχε; Δεν θα έπρεπε λίγο να ανανεωθούν τα πράγματα; Είστε ιστορικός κ. δήμαρχε, δεν θα έπρεπε να εξελιχθεί η κοινωνία;»

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Πιτσιρικάς

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Ο μικρός ταξίδευε για τη Σύρο από τον Πειραιά αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν…

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

ΕΡΤ

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ υποδέχθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» την μητέρα του αδικοχαμένου στην άσφαλτο, Αδαμάντιου…