Άγιοι Ανάργυροι: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής (Eικόνες/ Video)

Αυτή τη στιγμή το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κυριακή, που έπεσε νεκρή από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της - Στη θέα του λευκού φέρετρου όλοι λύγισαν.

6174493

Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη το πρωί (04/04) στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου η 28χρονη Κυριακή, θύμα γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, όπου έπεσε νεκρή από την επίθεση του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι στιγμές στον ναό είναι συγκλονιστικές, καθώς οι δικοί της άνθρωποι δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει πώς συνέβη η τραγωδία και πώς είναι δυνατόν το παιδί τους να έφυγε έξω από το αστυνομικό τμήμα που είχε ζητήσει προστασία, ενώ τα κλάματα και ο θρήνος ακούγονται ακόμα και έξω από την εκκλησία.

Η 28χρονη είναι ντυμένη νύφη, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά.

6174485
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
6174488
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στη θέα του λευκού φέρετρου όλοι λύγισαν.

Από νωρίς στην εκκλησία έφτασε ο πατέρας της, η μητέρα της και τα δύο της αδέρφια, ο πατριός της και η νονά της.

Η 28χρονη Κυριακή κηδεύεται αυτή την ώρα στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου με τους δικούς της ανθρώπους να αναρωτιούνται γιατί τους συνέβη αυτό, με τα κλάματα και τον θρήνο να ακούγονται ακόμα και έξω από την εκκλησία.

6174489
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
6174490
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
6174491
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
6174492
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Είναι ντυμένη νύφη, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά, ενώ λευκές μπομπονιέρες θα μοιραστούν στους συγγενείς. Στην θέα του λευκού φέρετρου όλοι λύγισαν.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή της η οποία χάνεται στις αγκαλιές φίλων και συγγενών.Τα τελευταία λόγια που άκουσε το νεαρό αυτό κορίτσι ήταν απαξιωτικά. Την ώρα που δεχόταν τις μαχαιριές από τον 39χρονο δολοφόνο της πονούσε και ένιωθε απελπιστικά μόνη της.

Η 28χρονη Κυριακή άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της πρωταπριλιάς έξω από ένα αστυνομικό τμήμα όπου είχε προστρέξει για να ζητήσει βοήθεια.

Και όλα αυτά έχουν καταγραφεί και κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει ότι το κορίτσι αυτό έφυγε λόγω της εγκληματικής αμέλειας που επέδειξαν εκείνοι που θα έπρεπε να την είχαν προστατεύσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτη δήλωση του Μ. Σφακιανάκη για τη γυναικοκτονία – Η 28χρονη προκαλούσε γιατί φαινόταν ευτυχισμένη στα social media! (video)

Τραγωδία στην Πάτρα: Τα μικρά παιδιά βρήκαν νεκρό τον πατέρα τους

Βίντεο ντοκουμέντο: Άγριο ξύλο μεταξύ Αρχιμανδρίτη και Μητροπολίτη μέσα σε ναό στην Κωνσταντινούπολη

Πώς προέκυψε και πού οδηγείται η κρίση Μητσοτάκη – Μαρινάκη;

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…