Newsroom

Newsroom

Αγιασμός με ιερείς μέσα στις τάξεις

«Ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί»

2590857

Την επόμενη εβδομάδα, στις 14 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία και με εγκύκλιο το υπουργείο Παιδεία μας ενημερώνει για τον που θα διεξαχθεί για φέτος ο αγιασμός, στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο αλλά και ανά τάξη στα σχολεία παρουσία ιερέα.

“Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στον αύλειο χώρο των σχολείων, μετά από συνεννόηση του/της Διευθυντή/ντριας με τους ιερείς του οικείου ναού, με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς σας”.

Δείτε εδώ την εγκύκλιο

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…