H Μακάμπι σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έκανε το break στα πλέι οφ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR , έκανε πολλά αβίαστα λάθη στο φινάλε και ηττήθηκε 91-87 από τη Μακάμπι, η οποία πήρε προβάδισμα 1-0 στη σειρά και το πλεονέκτημα έδρας!

ΣΛΟΥΚΑΣ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 απέναντι στη Μακάμπι καθώς οι Ισραηλινοί «έσπασαν» το αβαντάζ της έδρας και παρά το ντελίριο που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ, κατάφερε να πάρει τη νίκη 91-87 και τον… πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Final Four. Οι πράσινοι παρότι ήταν καλύτεροι για 30’, άφηνε την Μακάμπι να βλέπει  το καλάθι σαν βαρέλι στο 4ο δεκάλεπτο με οδηγό τον Κόλσον, και την βοήθεια των διαιτητών , μάζεψε την διαφορά ενώ τα μοιραία λάθη από Ναν, Σλούκα στο φινάλε έφεραν το 0-1, βάζοντας ένα τεράστιο «πρέπει» στο δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη.

Για ένα ακόμα ματς ο Μπόνζι Κόλσον ήταν εκείνος που έκανε τη ζημιά στον Παναθηναϊκό σημειώνοντας 13 από τους 18 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο, όντας υπεύθυνος για την ανατροπή της ισραηλινής ομάδας, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπράουν ο οποίος με τη σειρά του ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ματίας Λεσόρ έβαλε 22 πόντους (9/11 δίποντα), αλλά είχε 4/11 βολές, με τον Κώστα Σλούκα να κάνει ένα πολύ γεμάτο Game 1 (12 πόντοι, 13 ασίστ), αλλά και ένα μοιραίο λάθος στο φινάλε. Στα… ρηχά ο Κέντρικ Ναν (8π., 3ρ., 3λ.), που έπαιξε μόνο 20′, αφού οι διαιτητές τον «απενεργοποίησαν» με 4 φάουλ.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη (25/4) είναι προγραμματισμένο το Game 2, με τη σειρά στη συνέχεια να οδηγείται στο Βελιγράδι και αυτό που μένει να φανεί  είναι αν οι διαιτητές θα σφυρίξουν αυτή τη φορά με τα… ίδια κριτήρια, αφού στο πρώτο ματς έκαναν πολλά λάθη και δεν αντιμετώπισαν με ίδιο τρόπο τις ομάδες. Οι αποφάσεις των Μπολτάουζερ, Γκαρσία και Κόλιενσιτς έφεραν αμέτρητα, δικαιολογημένα παράπονα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και ξεσήκωσαν την «πράσινη» εξέδρα και τον πάγκο του Αταμάν.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…