Newsroom

Newsroom

"African Fest" στο Πάρκο Φιξ στα Πατήσια

Για μία ακόμα χρονιά το Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος διοργανώνει μια δροσερή βραδιά στο κέντρο της Αθήνας και προτείνει εικόνες, γεύσεις και νότες από τις χώρες της Αφρικής.

5b4dc98a1dc524851c8b45f1

Σε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών και τις οργανώσεις Inter Alia Project, Connect Athens, την Ένωση Αφρικανών Γυναικών και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ) του Δήμου Αθηναίων, το Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος σας προσκαλεί το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιουλίου να γνωρίσετε την δράση των οργανωσεων με συνοδεία αφρικανικής μουσικής και γνωστών εδεσμάτων.

Στον χώρο θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση από την Ένωση Αφρικανών Γυναικών με θέμα: “Βία κατά των γυναικών”. Θα υπάρχει, επίσης, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά από την οργάνωση Connect Athens. Ελπίζουμε στην κοινωνική συμμετοχή από όλους τους πολίτες αυτού του τόπου, Έλληνες και ξένους, μετανάστες και ντόπιους.

Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος: Δίκτυο Αφρικανικών κοινοτήτων και οργανώσεων. Το άτυπο αυτό δίκτυο είναι μέλος του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών και αποτελείται από τις κοινότητες και τα μεταναστευτικά σωματεία της Γκάνα, Γουινέα, Νιγηρία, Σενεγάλη, Σουδάν, Γκάμπια, Αιθιοπία, Αίγυπτος, Μπουρούντι, Μπουρκίνα Φάσο, Κονγκό, Καμερούν, Ακτή Ελεφαντοστού, Σιέρα Λεόνε, Κένυα, Ζανζιβάρη και Τανζανία. Συμμετέχουν οι οργανώσεις Watoto και Ένωση Αφρικανών Γυναικών.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη