Αφού «χτύπησαν» τους πυροσβέστες μπορούν να μας χτυπήσουν όλους…

Αφού το έκαναν κι αυτό δεν θα σταματήσουν πουθενά. Αυτό που σοκάρει είναι η «αβρότητα» της ακροδεξιάς κυβέρνησης Μητσοτάκη που εκτός από την ρίψη χημικών δεν δίστασε να στείλει και αύρα εναντίον των συγκεντρωμένων πυροσβεστών πετάγοντας τους νερό.

5419546 1

Τα ΜΑΤ ψέκασαν με χημικά τους πυροσβέστες που έκαναν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Αυτό που σοκάρει είναι η «αβρότητα» της ακροδεξιάς κυβέρνησης Μητσοτάκη που εκτός από την ρίψη χημικών δεν δίστασε να στείλει και αύρα εναντίον των συγκεντρωμένων πυροσβεστών πετάγοντας τους νερό. Μάλιστα με μπόλικο θράσος η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ ονομάζει την αστυνομική βία «κατάλληλες κινήσεις».

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι πραιτοριανοί του Θεοδωρικάκου αφού χτύπησαν και τους πυροσβέστες, οι οποίοι άπτονται της δημόσιας ασφάλειας, δεν θα διστάσουν να χτυπήσουν οποιονδήποτε εργαζόμενο, οποιαδήποτε συλλογικότητα διαμαρτύρεται για οποιοδήποτε θέμα. Συνέλαβαν σωφρονιστικούς υπάλληλους των φυλακών Αγίου Στέφανου της Πάτρας οι οποίοι απεργούσαν. Έριξαν χημικά και νερό στους πυροσβέστες που διαμαρτύρονταν.

Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να επιβάλουν μια τρομαγμένη σιωπή. Τα ΜΑΤ και οι διάφορες ομάδες μοτοσικλετιστών είναι η αιχμή της κυβέρνησης στην προσπάθεια τρομοκράτησης των πολιτών. Για αυτό άλλωστε τους καλύπτουν, ακόμα και όταν έχουν πυροβολήσει και σκοτώσει έναν άοπλο δεκαοκτάχρονο τσιγγάνο. Η κυβέρνηση των συνεχών θλιβερών ρεκόρ του κορονοϊού έχει χάσει τον έλεγχο.

Παρακολουθούν ανήμποροι και ατάραχοι τους νεκρούς να αυξάνουν και ξευτιλίζονται γλύφοντας την εκκλησία. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης στον ρόλο του ευσεβούς καντηλανάφτη φθάνει στα κατώτατα όρια του πρωθυπουργικού αυτοεξευτελισμού λέγοντας στην συνέντευξη του στο MEGA: «Ίσως ο κ.Τσίπρας δεν έχει νιώσει ποτέ την ανάγκη να μπει σε μία Εκκλησία να ανάψει ένα κερί.» Όσο χάνουν την μπάλα και νοιώθουν ότι αποσταθεροποιούνται τόσο θα χτυπούν.

Τελευταίοι που δοκίμασαν το μένος τους είναι οι πυροσβέστες. Το σοκ είναι μεγάλο. Στο χέρι μας είναι να μην αποδεχτούμε αυτή την κατάσταση του σοκ. Ας μην έχουμε αυταπάτες. Αφού τόλμησαν να χτυπήσουν τους πυροσβέστες μπορούν να μας χτυπήσουν όλους. Στο χέρι μας είναι να σταματήσουμε τον κατήφορο. Στο χέρι μας είναι να στείλουμε τον ευσεβή καντηλανάφτη και την ακροδεξιά ομάδα του από εκεί που ήρθαν και ακόμα παραπέρα.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…