«Άφησε» τα ντραμς ο Ανδρέας Λοβέρδος και ξανακάνει comeback στην πολιτική

Αφου ολοκλήρωσε με επιτυχία τις live μουσικές εμφανίσεις του...ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την πολιτική του επιστροφή. Τουλάχιστον σώθηκαν οι συναυλίες...

λοβερδος

Το φετινό καλοκαίρι αποδήχθηκε πραγματικά καυτό γιατί εκτός του καύσωνα, το θερμόμετρο ειχε ανέβει με πολύ παρασκήνιο και εκπλήξεις κυρίως αποχωρήσεις, που συνεχίζονται ακόμα αλλα και εμφανίσεις καλλιτεχνών και σχήματα που δεν θα περίμενε κανείς.

Όπως αυτή του Ανδρέα Λοβέρδου, που μετά την αποχώρηση του από το ΠΑΣΟΚ και την μη εκλογή του ως Βουλευτής, είπε να κάνει στροφή στην καριέρα του ως κιθαρίστας με την μπάντα του στο οποίο συμμετείχε  και ο Νίκος Παπανδρέου.

Διαβάστε επίσης- Η μουσική έκπληξη του καλοκαιριού λέγεται Ανδρέας Λοβέρδος

Τώρα όμως το ξανασκέφτηκε, καθώς σίγουρα δεν μπορεί να εμφανιστεί σε  νυχτερινό κέντρο… οπότε είπε να ξαναγυρίσει στο παλίο του σπορ. Την πολιτική.

Μάλιστα την επιστροφή του την  ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (15/11) ο ίδιος , για τον οποίο το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι φήμες που τον θέλουν να κατεβαίνει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Σας λέω επισήμως ότι οι επόμενοι μήνες θα με βρουν ξανά ενεργό στην κεντρική πολιτική σκηνή», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ.

Ως προς τα επόμενα βήματά του, ο κ. Λοβέρδος εμφανίστηκε αινιγματικός. «Η συνεργασία με κάποιον πολιτικό χώρο προϋποθέτει τη δημιουργία δικού σου χώρου, μιας κίνησης», επεσήμανε.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας 20/11 ο Ανδρέας Λοβέρδος θα κάνει την πρώτη του πολιτική ομιλία μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ.

«Η συγκέντρωση της Δευτέρας θα είναι συγκέντρωση θέσεων. Όποιος παρακολουθήσει αυτά που θα πω, έχει πολλά πράγματα να συμπεράνει», είπε με νόημα.

Επι της ουσίας, ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έφυγε ποτέ από την πολιτική σκηνή,  απλά είπε να αφήσει τον χρόνο να κυλήσει για να μην δεχθεί αμέσως την πρόταση της ΝΔ, όταν και αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ,  για να μην επωμιστεί τον ρόλο του ”προδότη”  και  θα προκαλούσε την οργή των φίλων και συντρόφων στην Χ. Τρικούπη.  Για τον λόγο αυτό επέλεξε να ρίξει  στάχτη στα μάτια… δηθεν ότι κάνει στροφή στην καρέρα του, και δη  στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλα  όπως αποδήχθηκε δεν του ταίριαζει για να κάνει εκεί  μεγάλη πορεία…

Το μόνο θετικό της επιστροφής του στην πολιτική, είναι ότι γλίτωσαν οι συναυλίες!

Διαβάστε επίσης- Παραδοχή από Λοβέρδο: Μου λένε να μπω στη ΝΔ

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…