Newsroom

Newsroom

Αεροπορικές εταιρείες εκτός ΕΕ στο παιχνίδι για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Αεροπορικές εταιρείες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι σχεδόν στο σύνολό τους αυτές που ενδιαφέρονται να καταστούν στρατηγικοί επενδυτές στις Κυπριακές Αερογραμμές…

cyprus airways

Αεροπορικές εταιρείες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι σχεδόν στο σύνολό τους αυτές που ενδιαφέρονται να καταστούν στρατηγικοί επενδυτές στις Κυπριακές Αερογραμμές και να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας.

Κι αυτό, διότι το κυριότερο περιουσιακό στοιχείο των Κυπριακών Αερογραμμών είναι το δικαίωμα πραγματοποίησης δρομολογίων σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος, σε αυτούς που αναμένεται να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την προσεχή Τετάρτη 23 Ιουλίου συγκαταλέγονται και εταιρείες με τις οποίες είχαν γίνει προκαταρκτικές επαφές διερευνητικού χαρακτήρα στο πρόσφατο παρελθόν. Ανάμεσα σε άλλες αναμένεται να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους εταιρείες από τη Ρωσία, τον Λίβανο, το Ισραήλ, τον Αραβικό Κόλπο μέχρι και την Κίνα. Αξιοσημείωτο είναι πως στους ενδιαφερόμενους συγκαταλέγονται και κρατικοί αερομεταφορείς.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως