Newsroom

Newsroom

ΑΕΚ: Είστε ελάχιστοι μπροστά στην ιστορία μας

Η ΑΕΚ απάτησε με επιθετική ανακοίνωση σε όσους, κατά την άποψή της, προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην κατασκευή του νέου γηπέδου της.

5953f9511dc524a2578b45df

Αφορμή ήταν η μήνυση που κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών οι Γεράσιμος Λιόντος (δημοσιογράφος της εφημερίδας «Κόντρα») και Πέτρος Γιώτης (εκδότης – διευθυντής της ίδιας εφημερίδας) κατά του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη και υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου, «για σωρεία αδικημάτων» σχετικά με το νέο γήπεδο της Ένωσης.

«Χρειάζεται, λοιπόν, πρώτα να διαβάσουν το νόμο, αν διαθέτουν δυνατότητα κατανόησης, να σεβαστούν την κοινοβουλευτική διαδικασία νομοθέτησης της ελληνικής Πολιτείας, η οποία διέπεται από το ελληνικό Σύνταγμα και μετά να προχωρούν σε γελοίες κινήσεις αστείου εντυπωσιασμού και φθηνού εκφοβισμού, που για μία ακόμα φορά θα πέσουν στο κενό» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Και η ανακοίνωση της Ένωσης καταλήγει: «Μας είναι αδιάφορη η όποια ιδεολογία σας, αλλά και η σκοπιμότητά σας απ’ όπου κι αν εκπορεύεται. Είστε ελάχιστοι μπροστά στην ιστορία μας».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη