'Αδωνης προς Εμπόρους: Nα αφήσετε τα κομμουνιστικά μανιφέστα και να πάτε να δουλέψετε

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης με τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας που αντιδρούν στο άνοιγμα των καταστημάτων τους την Κυριακή 

NewsRoom 17/05/2021 | 22:32

Την έντονη αντίδραση του εμπορικού κόσμου, για την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές, έφερε την σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του  Γραμματέα Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Τάσου Νικολακόπουλου και  του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, ο Τ. Νικολακόπουλος μιλώντας στο Open τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και δεν έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής ένα πραγματικό σχέδιο για τη στήριξη του κλάδου μας, χαρακτήρισε το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή «άστοχο» και «εκτός αγοράς. Αγορά και καταστήματα δεν ανοίξανε χθες. Γύρισαν την πλάτη τους στο χθεσινό άνοιγμα της αγοράς αποδεικνύοντας πόσο άστοχο και πόσο εκτός αγοράς είναι το συγκεκριμένο μέτρο. Πλέον ξέρουμε καλά ότι δεν λείπουν ούτε οι μέρες αλλά ούτε οι ώρες από τον κόσμο να ψωνίσει» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Τ. Νικολακόπουλος.

 Ο υπουργός Ανάτπυξης αντέδρασε και με το γνωστό του αυταρχικό ύφος... απάντησε λέγοντας: «Θέλω να συμβουλέψω τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας να αφήσει τα κομμουνιστικά μανιφέστα που άκουσα προηγουμένως και να πάτε να δουλέψετε όπως όλοι μας», ενώ στην συνέχεια όταν ο κ.  Νικολακόπουλος πήγε να παραθέσει στοιχεία για τα λεγόμενα του ο Άδωνης Γεωγιάδης του ανέφερε με ύφος Καρδινάλιου.. να μη μιλά όταν μιλάει ο υπουργός.