Newsroom

Newsroom

Αδιανόητο: Ανέβασαν στο TikTok τη ζακέτα του 16χρονου θύματος οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη (Εικόνα)

Ανέβασαν σε λογαριασμό στο TikTok τη φωτογραφία της ζακέτας με τα διακριτικά του ΠΑΟΚ που φορούσε ο νεαρός και την οποία απέσπασαν οι δράστες μετά τον ξυλοδαρμό του.

zaketa1 600x487 1

Οργή και ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το νέο περιστατικό οπαδικής βίας που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι δράστες της αιματηρής επίθεσης σε βάρος του 16χρονου φέρεται να «καυχιούνταν» με προκλητικό τρόπο για τις πράξεις τους διαφημίζοντας…το «λάφυρο» της επίθεσης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, άτομα που πιστεύεται ότι είχαν εμπλοκή στην επίθεση, ανέβασαν σε λογαριασμό στο TikTok τη φωτογραφία της ζακέτας με τα διακριτικά του ΠΑΟΚ που φορούσε ο νεαρός και την οποία απέσπασαν οι δράστες μετά τον ξυλοδαρμό του, που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Με ανάρτηση στο TikTok, ο 21χρονος συλληφθείς διαφήμισε το «λάφυρο» της επίθεσης, με την ανάρτηση να περιλαμβάνει απειλές προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και να γίνεται σε πανηγυρικό ύφος αναφορικά με το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, απειλούν τους φιλάθλους της ομάδας του ανήλικου πως αν εμφανιστούν ξανά στις 40 Εκκλησιές, όπου σημειώθηκε το συμβάν, θα γίνουν ξανά τα ίδια. «Ελάτε ξανά […] να σας ψιθυρίσουμε ξανά δυο λογάκια», αναφέρεται στην περιγραφή της ανάρτησης των φωτογραφιών.

Εικόνα

zaketa1 600x487 1

Ο έφηβος που δέχτηκε επίθεση από άλλους νεαρούς, οι οποίοι τον χτύπησαν και του πήραν τη ζακέτα που φορούσε με το σήμα της ομάδας του ΠΑΟΚ, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη, μετά από ανάταξη της μύτης και του ώμου του.

Υπενθυμίζεται ότι για την άγρια επίθεση με οπαδικά κίνητρα έχει συλληφθεί ένας 21χρονος, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκομένων στην επίθεση.

Ο 21χρονος συλληφθείς πέρασε το πρωί της Τετάρτης το κατώφλι του εισαγγελέα και εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ληστεία, κατοχή και χρησιμοποίηση αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι επιτέθηκε στο θύμα επειδή τον εξύβρισε.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…