Αδιανόητη ατάκα σε Τατσόπουλο από τον Πατέρα Σεραφείμ: «Ζείτε επειδή κάποιοι προσευχήθηκαν για σας» (video)

Απίστευτα τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα του ANT1 από τον Πατέρα Σεραφείμ

profile player 960x540 17

Επίθεση κατά πάντων έκανε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Πατέρας Σεραφείμ, αρχιμανδρίτης ιερού ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, ο οποίος από την ώρα που βγήκε στον αέρα της εκπομπής ξεκίνησε να μιλάει για όλο το πάνελ αυτής.

Πιο συγκεκριμένα η αρχή έγινε με αναφορά στην ίδια την εκπομπή, λέγοντας ότι εφόσον ο Άγιος Πορφύριος πήγε πορνείο έτσι και αυτός αποφάσισε να κάνει τον μαϊντανό στο Πρωινό. Στη συνέχεια έριξε τους τόνους, καθώς απευθυνόμενος προς τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται δίπλα του.

Τα πράγματα πήραν άλλη τροπή όμως όντα απευθύνθηκε στον Πέτρο Τατσόπουλο, λέγοντας ότι αισθάνεται αηδία που βρίσκεται κοντά με έναν τέτοιον άνθρωπο, με τον συγγραφέα να του απαντάει ότι έχει κτίσει μια εκκλησία απάτης.

Τότε ο Σεραφείμ δεν σταμάτησε πουθενά, καθώς του είπε ότι ζει επειδή κάποιοι προσευχήθηκαν για αυτόν, με τον Πέτρο Τατσόπουλο να του αναφέρει ότι ζει επειδή πέντε γιατροί επί πέντε ώρες προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δείτε αναλυτικά τους διαλόγους:

Πατέρας Σεραφείμ: «Σκέφτηκα ότι ο Άγιος Πορφύριος πήγε στο πορνείο, άρα το να κάνω εγώ τον μαϊντανό σε μια τηλεοπτική εκπομπή τι μπορεί να είναι μπροστά σε εκείνο. Οπότε, φίλησα το γόνατο του Αγίου Χαραλάμπους που φιλοξενούμε στον ναό μας για 10 μέρες από το Άγιο Όρος, το φίλησα θερμά το πρωί που το έβαλα για προσκύνηση στον λαό και ήρθα κοντά σας.

Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που βρίσκομαι κοντά σας, στον χώρο στον οποίο περπατήσαμε και στεκόμαστε μαζί με τον άνθρωπο που τον γέννησε η ίδια μήτρα που γέννησε την Ηγουμένη Θεοδέκτη της Μονής Ανατολή.

Δεν έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα γιατί δεν βρέθηκε κάποιος εισαγγελέας όταν κάποιος προσέβαλε τη μητέρα μου, την αδελφή μου και σχεδόν όλες τις γυναίκες της Αττικής να τον περιλάβει και να τον βάλει εκεί που έπρεπε. Πραγματικά νιώθω ενόχληση έως αηδίας που βρίσκομαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο».

Πέτρος Τατσόπουλος: «Καλώ τον εισαγγελέα να δει ποιος είναι ο απατεώνας, ποιος κερδίζει από τα κόκκαλα, ποιος κερδίζει από τα λείψανα. Έχετε χτίσει ένα κράτος απάτης, μια εκκλησία απάτης».

Πατέρας Σεραφείμ: «Να θυμάστε ότι ζείτε επειδή κάποιοι προσευχήθηκαν για σας»

Πέτρος Τατσόπουλος: «Ζω επειδή πέντε γιατροί επί πέντε ώρες προσπαθούσαν να με κρατήσουν ζωντανό».

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή:

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…