Αχτσιόγλου για Κασσελάκη: “Πρόκειται για ένα σφάλμα που αποκαλύπτει άγνοια”

Το περιστατικό φέρεται να άναψε νέες φωτιές στην αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές της Κυριακής.

αχτσιογλου

Το σοβαρό γλωσσικό ολίσθημα του Στέφανου Κασσελάκη αναφερόμενος σε “βόρειο κρατίδιο της Κύπρου”, σχολίασε η Έφη Αχτσιόγλου μέσω δήλωσής της.

Υπενθυμίζεται πως σε δήλωσή του από το Αιγάλεω το βράδυ της Πέμπτης (21/9), ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε “απαράδεκτο” το “να μην απαντάει ο κ. Μητσοτάκης στην πρόκληση του Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού, της, του βόρειου, του κρατιδίου τέλος πάντων του δικού τους, της βόρειας, στην Κύπρο”.

Το περιστατικό φέρεται να άναψε νέες φωτιές στην αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές της Κυριακής.

Η Έφη Αχτσιόγλου αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα Κατεχόμενα και την Κύπρο, λέγοντας τα εξής:

«Χτες έκανα μια δήλωση για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν και τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου για το Κυπριακό. Σε αυτήν, κάλεσα και τον Στέφανο Κασσελάκη να τοποθετηθεί πάνω στα κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το ίδιο απόγευμα θα διατύπωνε την καινοφανή άποψη ότι η κατεχόμενη Κύπρος είναι «κρατίδιο τους» ( δηλ. των Τούρκων)», είπε η κ. Αχτσιόγλου και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για ένα σοβαρότατο σφάλμα. Σφάλμα που αποκαλύπτει άγνοια για ένα από τα πιο κρίσιμα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής. Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Πέρα από τα συνθήματα, η πολιτική απαιτείς σοβαρότητα, επάρκεια και γνώση. Και αυτό ισχύει στο πολλαπλάσιο για την εξωτερική μας πολιτική».

«Φαντάζομαι ο κύριος Κασσελάκης θα ανακαλέσει τη δήλωση του. Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για το καλό όλων μας», τόνισε κλείνοντας.

Η απάντηση Κασσελάκη

Μετά το γλωσσικό του ολίσθημα πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε τα ξημερώματα βίντεο-απάντηση ξεκαθαρίζοντας πως το λεκτικό ολίσθημα οφείλεται στην κούραση και την αϋπνία.

Τόνισε επίσης: «Υπάρχουν φορές που ψάχνω να βρω μια λέξη στα ελληνικά» και συνεχίζει: «Ας μην ανησυχεί κανείς. Μαθαίνω τις λέξεις πολύ γρήγορα. Είναι θέμα δύο μηνών εξάσκησης».

Επισημαίνει ακόμα: «Δε θα με δείτε ποτέ να κρύβομαι».

“Βεβαίως είναι ψευδοκράτος. Τα Κατεχόμενα. Η πληγή στην καρδιά του Ελληνισμού”είπε.

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Ρέντη

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Tην ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης τσακωνόταν με αστυνομικό, διότι δεν ήθελε…

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία!-Μαθητές ανάμεσα στους συλληφθέντες

gada51

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία!-Μαθητές ανάμεσα στους συλληφθέντες

Κατάθεση μαθητή ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι τον χτυπούσαν όταν δεν κατάφερνε να πουλήσει…

Ξέφραγο αμπέλι οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ: Γύρισαν ταινία ερωτικού περιεχομένου σε σταθμό του Ηλεκτρικού!

omonoia3

Ξέφραγο αμπέλι οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ: Γύρισαν ταινία ερωτικού περιεχομένου σε σταθμό του Ηλεκτρικού!

Η ΣΤΑ.ΣΥ. προάγει τον… «ερωτικό» πολιτισμό και μάλιστα με διεθνείς παραγωγές