Σοκαριστική καταγγελία: «Με βίασαν στο Στρατό με εντολή αξιωματικού» (βίντεο)

32χρονος άνδρας: «Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς τη θέλησή μου».

NewsRoom 09/06/2021 | 12:23

Συγκλονίζει η καταγγελία που έκανε ένας 32χρονος άνδρας, ο οποίος κατέθεσε μήνυση στη στρατιωτική δικαιοσύνη, λέγοντας ότι με εντολή αξιωματικού έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο, όταν κατατάχτηκε σ' αυτό πριν από 10 χρόνια.

Ο μηνυτής μίλησε, μάλιστα, στην ΕΡΤ 3 για όσα υποστηρίζει ότι υπέστη, διευκρινίζοντας ότι τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό, οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν. Αναφέρθηκε, στο πώς έγινε τότε το περιστατικό.

«Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου», ανέφερε ο άνδρας και συνέχισε λέγοντας: «Κομβικό ρόλο έπαιξε ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες». Ο δικηγόρος του άνδρα αναφέρει ότι «θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν και να τιμωρηθούν».

Από την πλευρά τους, στρατιωτικές πηγές υπογραμμίζουν ότι «η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά».