Newsroom

Newsroom

24ωρο χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, μετρό και τραμ σήμερα, καθώς τα σωματεία εργαζομένων αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.…

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, μετρό και τραμ σήμερα, καθώς τα σωματεία εργαζομένων αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ σε στάση εργασίας και 24ωρη απεργία στην ΑΤΕ προχωρούν οι τραπεζοϋπάλληλοι.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ) και τις υπόλοιπες συγκοινωνιακές εταιρείες.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο με αποτέλεσμα να αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Εν τω μεταξύ, οι τραπεζοϋπάλληλοι θα προχωρήσουν σε 3ωρη προειδοποιητική πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 12:00 ως τις 15:15. Ύστερα από απόφαση της ΟΤΟΕ, οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
http://www.enet.gr

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…