Newsroom

Newsroom

18χρονη Ελληνίδα θύμα σατανιστών

Mία ομάδα Νοτιοαφρικανών σατανιστών περιέλουσε με πετρέλαιο και έβαλε φωτιά την Κρίστη Θεολόγου. Η 18χρονη κοπέλα ελληνικής καταγωγής από το…

Mία ομάδα Νοτιοαφρικανών σατανιστών περιέλουσε με πετρέλαιο και έβαλε φωτιά την Κρίστη Θεολόγου. Η 18χρονη κοπέλα ελληνικής καταγωγής από το Γιοχάνεσμπουργκ έπεσε θύμα ενός αρρωστημένου παιχνιδιού και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κώμα και η κατάστασή της θεωρείται πολύ σοβαρή αφού φέρει εγκαύματα στο 75% του σώματός της.

Το προηγούμενο Σάββατο, η νεαρή Κρίστη βρισκόταν στο Λίνμεγερ του Γιοχάνεσμπουργκ με μία παρέα φίλων όταν βρέθηκε δεμένη και να την περιλούζουν με πετρέλαιο και να της βάζουν φωτιά! Σύμφωνα με τη νοτιοαφρικανικη εφημερίδα Σταρ, την Κρίστη βοήθησε η φίλη της Μπρόνγουιν που την έπιασε, την έριξε κάτω και άρχισε να την κυλά στο έδαφος προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή οι νεαροί σατανιστές έκοψαν τα χέρια μιας τρίτης κοπέλας και τα κρατούσαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αιμορραγούν πάνω από μια ανοικτή Βίβλο.

Ένας 17χρονος και ένας 19χρονος οι οποίοι λένε πως μετείχαν στη σατανιστική τελετή, παραδόθηκαν στην αστυνομία, και αναμένεται να κατηγορηθούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ενώ οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως οι δύο κοπέλες ήταν δεμένες και ότι εικάζεται πως επρόκειτο για σατανιστικό τελετουργικό.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως