Newsroom

Newsroom

12ωρο θρίλερ στα Χανιά με 20χρονο που απειλούσε να πέσει στο κενό από ταράτσα

Έπειτα από περίπου 12 ώρες αγωνίας, αναμονής και διαπραγματεύσεων, η προσπάθεια της αστυνομίας στα Χανιά να πείσει νεαρό άνδρα να κατέβει από ταράτσα απ' όπου απειλούσε να πέσει στέφθηκε από επιτυχία.

57fc799c1dc52409798b46aa

Ο 20χρονος, που πάσχει από ψυχική ασθένεια, είχε ανέβει από το μεσημέρι της Δευτέρας στην υπό ανέγερση ταράτσα τριώροφου κτιρίου και αρνιόταν να κατέβει, πετώντας στον δρόμο οικοδομικά υλικά.

Το περιστατικό άρχισε να διαδραματίζεται λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας στη οδό Ψυλλάκη, σε κεντρική συνοικία της πόλης. Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο μετά από τηλεφώνημα γειτόνων. Απέκλεισε την πρόσβαση στους γύρω δρόμους, ενώ ψυχολόγος- διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τον νεαρό και να τον πείσει να κατέβει από την ταράτσα, κάτι που τελικά έγινε τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πριν ανέβει στην ταράτσα ο νεαρός είχε προκαλέσει οικογενειακό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πατέρα του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου θα παραμείνει στην Ψυχιατρική Κλινική και την Τετάρτη θα εξεταστεί από ψυχίατρο.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…