12ος παίκτης ο διαιτητής για την πιθανή αντίπαλο του Ολυμπιακού – Έδωσε μόνο… 3 πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού, το οποίο θα αναδείξει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού για την Γ’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, με πρωταγωνιστή των τραγελαφικών γεγονότων τον διαιτητής της αναμέτρησης.

578904991dc524a3178b47ce

Στο πρώτο ματς μεταξύ των Χάποελ και Σέριφ, ο διαιτητής αφού κατάλαβε πως οι Ισραηλινοί δεν μπορούν να κερδίσουν από μόνοι τους, είπε να βάλει λίγο το… χεράκι του.

Έτσι, ο Κάρλος Ντελ Θέρο καταλόγισε μόνο… 3 πέναλτι κατά των Μολδαβών, «σπρώχνοντας» ολίγον τι τη Χάποελ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποια… παράπονα από τη διαιτησία του Ισπανού.

Τέσσερα λεπτά λοιπόν αφότου οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ, έδωσε ένα ανεξήγητο πέναλτι σε μαρκάρισμα κατά την εκτέλεση κόρνερ. Το ακόμα χειρότερο ωστόσο είναι πως ο Αλβανός Αλίτι που υπέπεσε στην «παράβαση» είδε και δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τη Σέριφ να μένει με παίκτη λιγότερο από το 26’.

Βέβαια, η Χάποελ έχασε το πέναλτι, όμως ο Ισπανός ρέφερι ήταν διατεθειμένος να της δώσει όχι μία, αλλά δύο ακόμα ευκαιρίες. Αφού οι Ισραηλινοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα, αμέσως μετά απ’ αυτή (52’) ανέλαβε ξανά δράση. Και σε ένα μαρκάρισμα που δεν είναι εντελώς αθώο, αλλά δεν είχε και καμία σχέση με την μπάλα, έστησε ξανά τη Σέριφ στα 11 βήματα.

Ούτε αυτό ήταν αρκετό όμως για να νικήσει η Χάποελ. Γιατί έβαλε μεν αυτό το πέναλτι, αλλά λίγο αργότερα ισοφαρίστηκε ξανά από τη Σέριφ.

Έτσι, φτάσαμε στο 90’, όταν ήρθε και η μεγαλύτερη «πιστολιά». Βλέποντας λοιπόν τον επιθετικό της Χάποελ να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή και να ανατρέπει τον… εαυτό του, ο Ντελ Θέρο έδειξε ξανά βούλα.

Και κάνοντας μάλιστα νόημα ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η απόφασή του, άφησε τους Μολδαβούς να τραβούν τα μαλλιά τους και έδωσε το δικαίωμα στους Ισραηλινούς να φτάσουν στο 3-2.

Ο Τραμπ βάζει λουκέτο και επισήμως στο υπουργείο Παιδείας: Υπογράφει το προεδρικό διάταγμα

Τραμπ

Ο Τραμπ βάζει λουκέτο και επισήμως στο υπουργείο Παιδείας: Υπογράφει το προεδρικό διάταγμα

Κάποια προγράμματα-κλειδιά αναμένεται να γλιτώσουν, όπως αυτά που παρέχουν υποτροφίες σε φοιτητές και κεφάλαια σε…

Λαζόπουλος: Σκληρή κριτική στην Εκκλησία – «Δεν έχει βγάλει άχνα για τα Τέμπη, πολιτικοί με ράσα» (video)

λαζοπουλος αλ

Λαζόπουλος: Σκληρή κριτική στην Εκκλησία – «Δεν έχει βγάλει άχνα για τα Τέμπη, πολιτικοί με ράσα» (video)

"Οι υπερχριστιανοί έχουν ουσιαστικό πρόβλημα με την πίστη τους, βαθύτατο, και αυτά τα κάνουν μπας…

Πάτρα: ΕΔΕ για τον γυμναστή που ήθελε «μαθήτριες-μοντελάκια» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

παρελαση

Πάτρα: ΕΔΕ για τον γυμναστή που ήθελε «μαθήτριες-μοντελάκια» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Διαστάσεις έχει λάβει το περιστατικό με την γυμναστή του Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Πατρών που…