Newsroom

Newsroom

116.000 άνθρωποι διαβάζουν κάθε τεύχος του HOT DOC

To HOT DOC ταράζει τα νερά. Από τον Απρίλιο που έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά στην Ελλάδα απέδειξε…

To HOT DOC ταράζει τα νερά. Από τον Απρίλιο που έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά στην Ελλάδα απέδειξε οτι αλήθεια και δημοσιογραφία μπορούν να είναι λέξεις συνώνυμες.

Τα επίσημα αποτελέσματα της εταιρείας μετρήσεων Bari Focus η οποία πραγματοποιήθηκε σε 6000 ανθρώπους αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα δημοσιογραφικό φαινόμενο.

Ένας το αγοράζει πέντε το διαβάζουν

Τα αποτελέσματα της έρευνας αναφέρουν ότι στο πρώτο εξάμηνο κυκλοφορίας του περιοδικού από τις 19-6-2012 έως 10-12-2012 το HOT DOC διαβάζεται ανά τεύχος από 116 χιλιάδες αναγνώστες. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που ο μέσος όρος πωλήσεων του περιοδικού ξεπερνάει τα 20.000 αντίτυπα οι αναγνώστες του κάθε αντίτυπου είναι περισσότεροι από πέντε!

Οι φανατικοί αναγνώστες μας και αυτοί που επιλέγουν να ενημερωθούν από το περιοδικό είναι από 25 ετών έως 44 ετών, με το 41% να αφορά αναγνώστες με ηλικιακό group 25-34 ετών.

Τόσο για τις υψηλές πωλήσεις που κατατάσσει το HOT DOC στην πρώτη θέση των δημοσιογραφικών περιοδικών της χώρας όσο και για την αναγνωσιμότητα αυτού θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας υποσχεθούμε ότι μόνο η αλήθεια θα συνεχίσει να καθοδηγεί τις δημοσιογραφικές μας έρευνες.

Ομάδα του HOT DOC

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…