Σακελλαρίδης: Η ΝΔ δεν μπορεί να εξηγήσει ότι υπήρχε και άλλος δρόμος εκτός από τα μνημόνια

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, απάντησε με ανακοίνωση στην κριτική του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Κώστα Καραγκούνη, σχετικά με την…

sakelaridis 8

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, απάντησε με ανακοίνωση στην κριτική του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Κώστα Καραγκούνη, σχετικά με την επιστολή του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Ο κ. Σακελλαρίδης  τονίζει πως η  Ν.Δ. έχασε την ευκαιρία της να εφαρμόσει το email Χαρδούβελη στις 25 Γενάρη και προσθέτει ότι αυτό, όμως, που δεν μπορεί να εξηγήσει σε όσους την εμπιστεύονταν μέχρι σήμερα είναι ότι τελικά υπήρχε κι άλλος δρόμος εκτός από τα μνημόνια και τη λιτότητα. «Η ελληνική κοινωνία το αντιλαμβάνεται. Και η στήριξη του ελληνικού λαού είναι το μεγαλύτερο όπλο της κυβέρνησης στην δύσκολη διαπραγμάτευση» καταλήγει ο κ. Σακελλαρίδης.

Ο Καραγκούνης είχε δηλώσει: «Προβλέπουμε ότι σύντομα ο κ. Βαρουφάκης θα πάρει και πάλι απάντηση από την κ. Κωνσταντοπούλου για το κρέας που βαφτίζεται σε ψάρι», σχολιάζοντας τη «διαρροή της επιστολής Βαρουφάκη».

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…