Newsroom

Newsroom

Το ακριβότερο θέατρο φτιάχνει η Apple αξίας 160 εκ. δολαρίων!

Η Apple πρόκειται να δημιουργήσει ένα κατασκευαστικό «θαύμα», αν αναλογιστούμε τις κατασκευαστικές άδειες που ρίχνουν φως, στις διαστημικού τύπου εγκαταστάσεις…

apple naos

Η Apple πρόκειται να δημιουργήσει ένα κατασκευαστικό «θαύμα», αν αναλογιστούμε τις κατασκευαστικές άδειες που ρίχνουν φως, στις διαστημικού τύπου εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κουπερτίνο.

Τα νέα γραφεία της κολοσσιαίας τεχνολογικής εταιρείας περιλαμβάνουν –ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα- και ένα θέατρο αξίας 161 εκατομμυρίων δολαρίων!

Μέχρι σήμερα, η Apple χρησιμοποιούσε για τις παρουσιάσεις των νέων προϊόντων και άλλα events διάφορες αίθουσες στο Κουπερτίνο.

Τις τελευταίες ανακοινώσεις, το Apple Watch και το νέο iPhone 6 και Plus, παρουσιάστηκαν στο Flint Center των εφαρμοσμένων τεχνών.

Όπως δείχνουν οι παρακάτω άδειες, η Apple είναι έτοιμη να επενδύσει λίγο λιγότερα από 161 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός θεάτρου στις εγκαταστάσεις της.

apple naos 2 0

Με αυτόν τον τρόπο θα ελέγχει καλύτερα της παρουσιάσεις της, ενώ στελέχη όπως ο διευθύνων σύμβουλος, Τιμ Κουκ, θα μπορούν να κάνουν πρόβα στις παρουσιάσεις χωρίς να ανησυχούν αν είναι καλά προετοιμασμένοι.

Επιπλέον η εταιρεία θα μπορεί να εγκαταστήσει ένα livestream ώστε να μεταδίδονται τα events απευθείας χωρίς τον κίνδυνο να γίνονται λάθη.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…