Newsroom

Newsroom

"Διευθυντικά στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης “εξαγόρασαν” προσόντα για να μπουν στην ΝΕΡΙΤ"

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) αναφέρει ότι έγινε αποδέκτης σοβαρότατης καταγγελίας για διευθυντικά στελέχη της…

nerit 8

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) αναφέρει ότι έγινε αποδέκτης σοβαρότατης καταγγελίας για διευθυντικά στελέχη της ΝΕΡΙΤ, την οποία έχει αποστείλει στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με την καταγγελία τα συγκεκριμένα στελέχη απέκτησαν ψευδείς πιστοποιήσεις για την καλή χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, έναντι αμοιβής, χωρίς καμιά ώρα μαθήματος, απλώς και μόνο με την παρουσία τους σε εξετάσεις. Ιδιαίτερα σοβαρό είναι επίσης το γεγονός ότι τα παράνομα πιστοποιητικά επικυρώθηκαν από μεγάλο δημόσιο Πανεπιστήμιο που λειτουργεί στο Λεκανοπέδιο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «η  ΟΙΕΛΕ εδώ και χρόνια κάνει το καθήκον της, φέρνοντας στο φως ανάλογες σκανδαλώδεις υποθέσεις. Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση διαφημίζει στην κοινωνία ότι έχει ξεκινήσει μια σταυροφορία κάθαρσης στη δημόσια διοίκηση με αξιολόγηση και αναζήτηση παράνομων τίτλων. Η ΟΙΕΛΕ τους στέλνει όλα τα στοιχεία. Το λόγο έχουν πλέον οι υπουργοί Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης».

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Screenshot 2024 05 19 145142

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Το θέμα της ταινίας τοποθετείται στο Μεξικό του σήμερα. Η δικηγόρος Ρίτα πρέπει να βοηθήσει…