ΧΑ

Χρηστος Αβραμίδης

Φοιτητές και αγρότες ενώνονται στη Θεσσαλία (video)

«Φοιτητές αγροτιά, μια φωνή και μια γροθιά»

Screenshot 1072

Εικόνες που αναμφίβολα μπορούν να προκαλέσουν ανησυχία στην κυβέρνηση έρχονται από τα Τρίκαλα, όπου οι φοιτητές του ΤΕΦΑΑ και του τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφολογίας ενώθηκαν με τους αγρότες που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.

Όπως φαίνεται στα βίντεο και στις φωτογραφίες, οι φοιτητές και φοιτήτριες των δύο τμημάτων που καταλήφθηκαν από τους φοιτητές τους σε διαμαρτυρία ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, καλωσόρισαν τη διαδήλωση των αγροτών αναρτώντας ένα γιγαντοπανό που έγραφε «Φοιτητές, Αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά» με υπογραφή από το Συντονιστικό κατάληψης ΤΕΦΑΑ και Διατροφολογίας. Την ίδια στιγμή οι αγωνιζόμενοι αγρότες χαιρετούσαν τους φοιτητές με τις κόρνες των τρακτέρ τους.

 

Οι φοιτητές των συγκεκριμένων συλλόγων συνεχίζουν την κατάληψη και καλούν σε συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…