Αποφασισμένος να εντείνει τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα ο Νετανιάχου

Αποφασισμένος να εντείνει τις επιθέσεις κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου. «Αποφασίσαμε…

netaniahoy

Αποφασισμένος να εντείνει τις επιθέσεις κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου. «Αποφασίσαμε να εντείνουμε τις επιθέσεις κατά της Χαμάς και των άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων στην Γάζα», δήλωσε ο Νετανιάχου, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του, έπειτα από διαβουλεύσεις που είχε με τους επικεφαλής της άμυνας στο νότιο τμήμα του Ισραήλ. Την ίδια ώρα, πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ένα νέο ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα σε ένα σπίτι στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.

Ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών αυτών, Άσραφ αλ Κόντρα, δήλωσε ότι γυναίκες και παιδιά βρίσκονται μεταξύ των νεκρών, αλλά δεν μπορούσε να διευκρινίσει τον ακριβή αριθμό τους. Ένας πύραυλος έπεσε σε ένα σπίτι που βρίσκεται στο Αλ Μαγάζι, έναν καταυλισμό προσφύγων κοντά στην πόλη Ντέιρ αλ Μπάλαχ, πρόσθεσε. Νωρίτερα σήμερα, δύο Παλαιστίνιες και 4 παιδιά είχαν χάσει την ζωή τους από δύο διαφορετικές ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στην Λωρίδα της Γάζας. Με την επιδρομή αυτή στο σπίτι στο Αλ Μαγάζι ανέρχεται σε 43 ο συνολικός αριθμός των Παλαιστινίων που έχουν χάσει την ζωή τους από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας που ξεκίνησε μια ευρεία ισραηλινή επιχείρηση στην Λωρίδα της Γάζας σε αντίποινα για τη ρίψη ρουκετών στο ισραηλινό έδαφος από εκεί.

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

6189189

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

Μαθήματα ιστορίας και πολιτικής φαίνεται πως χρειάζεται ο Σωτήρης Σέρμπος της ΝΔ

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Καρχαρία Γλυφάδα

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Η Αναστασία Μήλιου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με την εμφάνιση του γαλάζιου καρχαρία στη Γλυφάδα