Μαντζουράνης: Κονιορτοποιήθηκε πλήρως το κατηγορητήριο εναντίον του Παππά

«Mε τη σημερινή ειδικώς αιτιολογημένη πρόταση της Εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου άρθρου 86 παρ. 4 Σ, κ. Ολγας Σμυρλή, κονιορτοποιήθηκε πλήρως το κατηγορητήριο εναντίον του πρώην Υπουργού, κ. Νίκου Παππά, σε όλα τα σημεία του», σχολιάζει σε δήλωση του ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Νίκου Παππά.

Μαντζουράνης

Την απαλλακτική εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου Όλγας Σμυρλή σχετικά με την ενοχή του πρώην υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, σχολιάζει σε δήλωση του ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Νίκου Παππά.

Όπως υπογραμμίζει «με τη σημερινή ειδικώς αιτιολογημένη πρόταση της Εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου άρθρου 86 παρ. 4 Σ, κ. Ολγας Σμυρλή, κονιορτοποιήθηκε πλήρως το κατηγορητήριο εναντίον του πρώην Υπουργού, κ. Νίκου Παππά, σε όλα τα σημεία του».

«Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου θα αξιολογήσουν με τη δέουσα προσοχή την απολύτως εμπεριστατωμένη Εισαγγελική Πρόταση με αυστηρώς νομικά κριτήρια» σημειώνει ακόμη ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…