Πετράλωνα: «Πάρτυ» παιδοβιασμών φέρεται να διοργάνωνε ο πατέρας

Τα τρία παιδιά της οικογένειας φέρονται να έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά επανειλημμένα από τον πατέρα τους και από άλλα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο θείος τους

βιασμός

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στα Πετράλωνα από τον ίδιο τους τον πατέρα, μετά τη μήνυση που υπέβαλαν δύο παιδιά σε βάρος των γονιών τους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Δήμητρα Πλαστήρα, δικηγόρος της 22χρονης κόρης της οικογένειας, εξήγησε ότι τα τρία παιδιά της οικογένειας έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά επανειλημμένα από τον πατέρα τους και από άλλα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο θείος τους.

Η ίδια εξήγησε ότι οι γονείς δεν εξέδιδαν τα παιδιά, αλλά “ο πατέρας διοργάνωνε, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, πάρτυ στα οποία βίαζαν τον ανήλικο γιο του όλοι μαζί”.

Όσον αφορά στη μητέρα της οικογένειας, τα παιδιά υποστηρίζουν πως όλα γίνονταν εν γνώσει της, και μάλιστα το αγόρι αναφέρει ότι υπέστη βιασμό και ενώπιον της μητέρας του, ενώ έχει καταγγείλει ότι δεχόταν απειλές από τη μητέρα του για να μη μιλήσει στην αστυνομία.

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…