Ευρωμπάσκετ: Πρωτιά με διαστημικό Αντετοκούνμπο

Μεγάλη εμφάνιση και νέο ρεκόρ πόντων (41) του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην επιβλητική νίκη (99-79) επί της Ουκρανίας και το «4 στα 4» που της δίνει την πρωτιά στον όμιλο.

5672689

Η Ελλάδα επιβλήθηκε με 99-79 της Ουκρανίας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να θυμίζει τον Greak freak των τελικών του ΝΒΑ, που οδήγησε το Μιλγουόκι στον τίτλο του πρωταθλητή, η Εθνική ομάδα παρέσυρε στο διάβα της την Ουκρανία και με το «4 στα 4» εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο της στο Ευρωμπάσκετ!  Ο σούπερ σταρ της Εθνικής είχε 41 πόντους, σημειώνοντας νέο ρεκόρ με τη φανέλα της Εθνικής.   Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν οι 40 πόντοι με την φανέλα με το εθνόσημο στον αγώνα με την Σερβία στα προκριματικά του Παγκοσμίου. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ζορίστηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ανέβασε απόδοση στην άμυνα και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να την παίρνει από το χέρι στα κρίσιμα σημεία έφτασε στη νίκη.

Η «γαλανόλευκη» θα κλείσει τις υποχρεώσεις της στο Μιλάνο την Πέμπτη (8/9, 18:00) με αντίπαλο την Εσθονία, σε μία αναμέτρηση που είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση του τέταρτου ομίλου.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…